Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

И Давид Бабунски у Јокохами

Давид Бабунски

Давид Бабунски каријеру наставља у Јапану, где ће заједно играти са Хугом Виеиром за Јокохаму Ф.Маринос, у Ј лиги.

Јокохама је званично потврдила трансфер, а Бабунски је на представљању рекао да је захвалан јапанском тиму на пруженој прилици.

Од момента када је Јокохама показала интересовање за мене био сам спреман да дођем. Волим ову земљу и њену културу. Веома сам захвалан екипи Јокохаме што ми је пружила могућност да у њеном тиму наставим да напредујем у каријери. Желим да се максимално ставим на располагање овом тиму и помогнем да заједно испунимо зацртане циљеве. Трудићу се и борити и надам се да ћемо донети много радости навијачима„.

Уз Давида Бабунског за члана Ј лиге потписао је и бивши члан млађих селекција репрезентације Србије данас репрезентативац Аустралије, Милош Дегенек, и тиме испунио квоту странаца за најелитније такмичење Јапана.

Давид Бабунски је у Црвену звезду стигао у јануару 2016.године и одиграо је за годину дана 13 утакмица. Није добио праву шансу у Београду, па је споразумно раскинуо уговор са клубом. Опростио се од навијача Црвене звезде дирљивим писмом на друштвеним мрежама, у којем је и објаснио разлог за одлазак.

Прошао је чувену школу Барселоне, Ла Масију, а за Барселону Б је одиграо 48 утакмица и постигао 1 гол.

Капитен је младе репрезентације Македоније, коју је водио до историјског пласмана на ЕП у Пољској, које се одржава овог лета, а у групи је са Србијом. За А репрезентацију је одиграо 8 утакмица.

Срећно, Давиде!

Повезане вести

1 comment

dejo феб 1, 2017 at 15:20

Zelim ti sve najbolje Davide u Jokohami pa da dokazes ovoj upravi Crvene Zvezde da su napravili los potez sto su te pustili tamo u Japan

Reply

Leave a Comment