Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Боаћи представљен: „Ли Ади ми је рекао да је Звезда фантастичан клуб!“

У уторак, 31. јануара, у хотелу у Пафосу представљен је Ричмонд Боаћи, нови нападач Црвене звезде.

Боаћи је данас слетео на Кипар и придружио се новим саиграчима, и том приликом је пред новинарима говорио нешто више о себи.

Нападач сам, а зависи од тренера коју ћу тачно позицију играти, односно од тога какву тактику припреми. Углавном играм у средини, централног нападача, али играо сам и лево и десно. Мислим да ми је бог дао скоро све што је неопходно једном нападачу. Волим да шутирам, да играм са лоптом, а волим и да трчим. Очекујем да ћу постизати голове, уз помоћ саиграча, а верујем да ће навијачи већ после пет или шест месеци бити задовољни мојим учинком — рекао је Боаћи.

Управо су навијачи тема о којој је Боаћи слушао уочи доласка у наш клуб.

Познајем Ли Адија и Хамину Драмана, од некадашњих играча Црвене звезде, а такође се дружим и са Принцом Тејгом. Разговарао сам са Ли Адијем који ми је рекао да је Звезда фантастичан клуб, а вечити дерби ми је описао као прави рат. Играо сам и са Мирком Вучинићем у Јувентусу, односно са Бошком Јанковићем у Ђенови. Веома сам срећан што сам овде, знао сам за навијаче који су феноменлани, а знам и за тим који је 1991. године био првак Европе, јер доста гледам и пратим фудбал — открива Боаћи, који се на кратко осврнуо и на део своје каријере у Италији.

Први део каријере у Аталанти је био добар, други не. Мислим да сваки играч има периоде када је добро и када није добро, то се и мени десило у Аталанти када је стигао нови тренер, јер он је имао неке нове замисли и захтеве. Важно је рећи да сам у такмичарском ритму. Спреман сам, до сада сам играо лигу, паузирао сам само два дана тако да нема никаквих проблема око припремљености и надам се да ћу конкурисати за сзартну поставу већ на почетку сезоне — каже Боаћи.

Нови Звездин нападач још увек није одабрао број.

Не знам који су бројеви преостали, тек сам дошао. Одабраћу када видим који су слободни.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 јан 31, 2017 at 23:58

AKO JE TAČNO DA JE OTKUPNA KLAUZULA ZA OVOG IGRAČA 1.000.000. EURA ODMAH GA TREBA OTKUPITI OD NOVCA ZARAĐENOG PRODAJOM RISTIĆA KOGA ODMAH TREBA PRODATI JER NE VREDI NI PETINU TIH PARA. GLEDAO SAM NA NEKOLIKO UTAKMICA OVOG MOMKA,AKO NEMA NEKU POVREDU I AKO BUDE FIZIČKI SPREMAN BIĆE ČUDO.ISKRENO NIJE MI JASNO KAKO SMO USPELI DA GA DOVEDEMO. BENVENUTO, TANTI AUGURI.

Reply
dejo јан 31, 2017 at 22:38

Boaci polako ocekujem od tebe ja kao i vecina nas navijaca Crvene Zvezde da pokazes ono zbog cega si doveden u Crvenu Zvezdu a to su prije svega golovi pa onda asistencije

Reply

Leave a Comment