Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Црвено-бели голом Рендулића савладали Шопрон

На првој контролној утакмици предвиђеној за другу фазу припрема на Кипру, Црвена звезда је била боља од мађарског Шопрона.

У првом делу игре није виђено много прилика за гол. У најбољој позицији да Звезди донесе предност био је Петар Орландић, али није успео боље да реагује и буде пре свега опаснији по гол мађарског тима. Играло се без већих узбуђења, а када је и долазила до прилике да угрози противника, Црвена звезда је то чинила у таласима. На другој страни, Шопрон је имао добру прилику у 30. минуту, али се истакао Немања Супић, који се на овом мечу нашао међу стативама.

Одмах на почетку другог дела игре, Звезда је успела да поведе. Играо се 48. минут, након центаршута са леве стране, најбољи у скоку био је Зоран Рендулић који је успео да погоди мрежу. Само два минута касније, Петар Орландић је пропустио одличну прилику. Наш нападач је био сам испред голмана који је, ипак, успео да му одбрани шут. Звезди је без дилеме припао почетак другог полувремена, јер је у 53. минуту и Андрија Луковић могао да повећа предност Звезде, али је ипак био изблокиран. У 59. минуту је Аџић наместио одличну прилику Орландићу који је из прве покушао, али је и промашио гол.

Шопрон је најозбиљнију прилику на утакмици имао у 73. минуту. Након непрецизног додавања у последњој линији Звездине одбране, мађарски тим је направио брзу полу-контру након које је следио зицер. Ипак, Немања Супић је феноменално интервенисао и успео да сачува Звездину мрежу.

У другом полувремену су прилику да заиграју добили и Звездини омладинци Вања Вучићевић, Вељко Николић и Лазар Романић, као и Славољуб Срнић који је на месту десног бека заменио Стефана Милошевића који је добио ударац. До краја утакмице није било прилилка, те је Црвена звезда успела да оствари победу, минималним резултатом 1:0.

Црвена звезда – Шопрон 1:0 (0:0)
Стадион: У Пафосу. Стрелци: Рендулић у 48′.
Црвена звезда: Супић, Милошевић, Рендулић, Фримпонг, Ристић, Рачић, Ан. Луковић, Аџић, Сенић, Вујаклија, Орландић.
Резерве: Станковић, Николић, Полетановић, Срнић, Романић, Вучићевић.
Шопрон: Херних, Тот, Сифтер, Поти, Немети, Капацина, Нагс, Морвати, Еслати, Ерделши, Социс.
Резерве: Марангеро, Ковалс, Слабу, Олександер, Деме, Фемер, Балас, Гсурки, Мајоар.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo јан 31, 2017 at 22:06

Cestitam Rendulicu na golu u Crveno belom dresu i dalje mislim da on mora da popravi se u odbrani tu prije svega mislim moras na svaku utakmicu da ne dozvolis da bude promaja u odbarani a tu prije svega mislim na Evropska takmicenja obadva ,tvoj saigrac u napadu Orlandic ce imao dvije stopostotne sanse reci mu da treba da daje golove jer ako si u Crvenoj Zvezdi to od tebe se itekako ocekuje a ne da promasuje Orlandic zicere al moje licno misljenje je da je steta sto se nisu prodali Orlandic ,Sikimic ,Andjelkovic a steta je i sto nije dogovoreno sa Lukovicem da zavrsi karijeru pa da pomogne omladinskoj skoli CZ to treba uprava CZ da napravi

Reply

Leave a Comment