Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

И репрезентативци стигли на Кипар, следи меч са Олимпијом

Делегација Црвене звезде на Кипру од среде, првог фебруара, богатија је за тројицу фудбалера.

Тренинг који је одржан у среду, првог фебрура, био је нешто краћи него претходни тренинзи. Разлог за нешто блажи интензитет је тај што је део фудбалера имао тренинг опоравка након јучерашње утакмице, а шеф уједно није хтео да замара екипу која ће сутра играти против Олимпије.

Утакмица између румунске Олимпије и Црвене звезде игра се у четвртак, другог фебруара у 14 часова по српском времену. И ову утакмицу ћемо директно преносити на нашем Ју Тјуб каналу.

Играчи који ће сутра играти ову утакмицу, данас су тренирали подељени у два табора, на црвене и плаве. Играло се на два гола, а такмичарски менталитет је још једном дошао до изражаја те је виђено заиста много голова. Сутрашњу утакмицу ће играти углавном играчи који су изнели јесењу полусезону.

Екипи су се прикључили и Гелор Канга, Срђан Плавшић и Филип Манојловић који су синоћ касно допутовали, и због тога нису тренирали данас. Ненад Милијаш се очекује у петак, као и Џон Руиз који долази из Костарике.

Повезане вести

2 comments

dejo феб 2, 2017 at 15:50

Dobro su odigrali igraci Crvene Zvezde najbolji je bio Boace i on je postigao gol u 15 minutu ,nadam se da ce Boace pokazat se kao pravo pojacanje u napadu Crvene Zvezde jer se vidjelo da posjeduje to nego da ga ne previse hvalim

Reply
dejo феб 1, 2017 at 15:15

Gledat cu taj mec Crvene Zvezde i Rumunske Olimpije al se nadam da ce uprava Crvene Zvezde nac jacu ekipu za Crvenu Zvezdu naprimjer da pozove uprava Crvene Zvezde upravu CSKA iz Moskve da igraju prijateljski mec na Kipru a prije nego sto pocne prvenstvo u Srbiji mogli bi dogovorit preko mog imenjaka Savicevica mec sa Milanom na stadionu Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment