Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Нова драконска казна за Звезду и последње упозорење пред санкције

Наш клуб је поново кажњен од стране такмичења због неразумљивог понашања појединаца, који су сјајну атмосферу и велику победу покварили својим гестовима због којих је Црвена звезда више пута кажњавана. У ситуацији када екипа оставља последње атоме снаге и изгара на терену готово до повреда услед оптерећења, а у исто време због тешке финансијске ситуације клубу значи сваки евро зарађен победама, јасно је колика се штета наноси због тога што неколицина појединаца не успева да се суздржи да не баци на терен кованицу, упаљач, запали бакљу или уђе на терен да направи селфи на кон утакмице.

Поводом тога се и клуб огласио, а саопштење преносимо у целости.

КК Црвена звезда мтс кажњен је у уторак од стране дисциплинског судије Евролиге са 10 хиљада еура због неколико пропуста који су се догодили током, и после утакмице 20.кола Евролиге са Панатинаикосом.

Како је наведено у образложењу, КК Црвена звезда мтс кажњен је по два основа конкретно, такође и последњим упозорењем за трећи прекршај.

Новчаном казном од 3000 еура, клуб је кажњен због паљења бакљи након утакмице у којој су црвено-бели славили са 72:66.

Новчаном казном од чак 7000 еура, КК Црвена звезда мтс кажњен је због бацања упаљача и кованица у терен током последње четвртине, и тајм-аута 70 секунди пре краја меча.

Клуб је такође добио и последње упозорење, да ће драстично бити кажњен због „константног понављања прекршаја“ – улазак публике на терен по завршетку утакмице Евролиге.

КК Црвена звезда мтс зато још једном, последњи пут апелује на све навијаче и оне који ће се наћи на утакмици против Анадолу ЕФЕС-а у дворани, да се примерено понашају и не бацају ништа у терен, јер клуб више није у стању да плаћа огромне казне због идентичних прекршаја!

Такође, упозоравамо јавност и наше присталице да свака нова казна може довести до још теже санкције, а то је играње утакмице Евролиге без присуства публике, или чак у дворани која је удаљена 300 километара од Београда. У тренутку када се први тим бори да направи још један нови подвиг, и пласира се у наредну плеј оф фазу новог формата Евролиге, оваква, и било која казна у будућности, нанела би огромну штету клубу на свим пољима. КК Црвена звезда мтс подсећа да је ове године већ платио новчане казне у висини од преко 20 хиљада еура!!!

Зато, Звездаши, направите још једном незаборавну атмосферу у дворани, али без икаквих инцидената који по клуб могу да имају несагледиве последице.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

8 comments

Николасмали феб 2, 2017 at 12:05

Кад је неко стока џаба је причати и молити. Једноставно, стока не разумије, не размишља, нема мозга. А да га има не би ни била стока.

Reply
dejo феб 2, 2017 at 11:52

Treba da se zabrani tzv vodjama (huliganima) da prisustvuju utakmicama ne samo kosarkaskog kluba Crvena Zvezda nego i u svim sportovima kojima igra Crvena Zvezda to treba policija i sudstvo Srbije jer je ovo itekako u interesu Crvene Zvezde

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 1, 2017 at 20:04

izbrisali mi komentar da su debili oni sto pale baklje,bacaju upaljace..cenzura da ne sme da se kaze nista protiv huligana..ovaj sajt kao da uredjuju dunjicevci..SRAMOTA

Reply
Драган феб 1, 2017 at 20:07

Нико ти ништа није обрисао, једноставно није било никога овде да ти одобри коментар.

Reply
toki ča delija феб 1, 2017 at 19:55

Taj koji je zapalio baklju nije prijatelje Zvezdi.Kada naši igrači izdrže sve vrste pritiska moramo i mi.

Reply
Kowalski11070 феб 1, 2017 at 17:43

Svi koji su pročitali dopis na raznim portalima nažalost nisu oni koji mogu da promene činjenicu da će se ovakve stvaru uvek ponavljati, zbog toga što su oni, kojima je apel upućen, dokazano nepismeni.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 1, 2017 at 17:19

strasno kakvi debili unistavaju klub..da li je moguce da kao degenerici pale baklje i stete nasem klubu..ima snimak pa neka ih pronadju i neka plate kazne

Reply
Zoran феб 2, 2017 at 18:03

potpuno se slazem sa tobom i ovaj sto je dao palac dole takodje mu zabraniti da dolazi na sve utakmice.

Reply

Leave a Comment