Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеТрансфериФудбал

Милијаш: Дошао сам због титуле!

У свом првом обраћању пред медијима од повратка у Црвену зевзду, Ненад Милијаш је поручио да се вратио како би освојио шампионску титулу.

Милијаш је објаснио и како је уопште дошло до разговора са некадашњим клубом.

Нисам ни размишљао о Звезди, отишао сам на стадион да видим неког, и ту се наместило да смо причали о мом повратку. Био сам изненађен. На мене велики утицај има породица, и био сам срећан због чињенице да ћу проводити време са њом. Уз то сам спојио још једну љубав. Дошао сам кући, ломио главу, шта, како… Било ми је мало чудно. Мени је Звезда чинила уступке, чинио сам и ја њој. Информације које су се појавиле су релативно тачне. Није требало много времена да се око новца договарамо. Битнија је била фудбалска страна, да ли сам или нисам потребан клубу. У Звезду нисам дошао да зарађујем новац, већ сам га зарадио. Ово је моја кућа. Дошао сам после разговора са тренером, кад сам видео да ме хоће. Покушаћу да будем од користи Божовићу. Клинци можда могу нешто да науче од мене, можда и не. Нисам неко ко ће да их прогања и да им говори шта и како да раде. Биће им лако са мном — сматра Милијаш.

Као повратника, од Милијаша ће се очекивати да буде лидер на терену, као што је то био и у претходна два мандата.

Не плашим се Црвене звезде. Многи играчи који су се други пут вратили нису одиграли као први пут. Знам да се код нас заборављају ствари од раније веома брзо, Звезда не може никог да чека. Најважније је како сте одиграли последње три утакмице. Свестан сам тога, али не плашим се. Да имам проблем, не бих се ни први пут вратио у Звезду, остао бих на Острву. И тамо сам одбио једну понуду да бих се вратио. Неко каже да нисам нормалан, да је требало другачије, али код мене је жеља преовладала.

Звездин искусни везиста не крије да сања о дуплој круни која му је и основни мотив.

Дошао сам због тутуле и дупле круне. Дуго Звезда није узела дуплу круну. То јесте разлог због којег сам овде, да помогнем. Да не могу да помогнем, не бих се ни вратио. Најважније је да сам спреман. Осећам се добро. Нисам тренирао нека два месеца, али могао бих одмах да играм. Видећемо шта тренер очекује. Кад будем тренирао и провео заједно време са екипом, имаћу јаснију слику — каже Милијаш.

Ненад ће сасвим сигурно добити свој број „10“, али не и капитенску траку.

Слободна је десетка, нисам размишљао о томе, али добићу је. Трака није слободна јер је Луне старији од мене. Не оптерећујем се, он и треба да буде капитен — закључио је Милијаш.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Vojkan феб 4, 2017 at 23:23

Terziću kupi prnje i odlazi iz Zvezde! Prelazni rok, kao u horor filmu…

Reply
Delija Knin феб 4, 2017 at 22:33

Bravo majstore! Dobili smo veliko pojačanje i u moralnom i u igračkom smislu. Nadam se da će biti standardan i efikasan na kakvog smo navikli i da će izbaciti iz postave Božovićevog Kangu.

Reply
LA[K]I феб 5, 2017 at 09:18

E konacno jedan fin komentar. Veliki je on igrac bez obzira na godine. Neki kazu zauzima mesto mladima, ali ja bas mislim da on treba da bude tu kako bi pomogao mladima da sazre. Pozdrav za Delije iz Knina.

Reply
Napred Zvezdo феб 5, 2017 at 15:05

Milijas ce verovatno da izbaci iz prve postave Poletanovica (da igra u tandemu sa Donaldom), a Kanga ce da ispadne ako igramo formaciju 4-4-2.

Reply

Leave a Comment