Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаЗвездаши широм светаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Дејан Савић: Фасцинира ме пожртвованост! (ВИДЕО)

Дејан Савић

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић био је гост КК Црвена звезда мтс на мечу против Анадолу Ефеса. Савић, који је са репрезентацијом освојио све што се освојити може, причао је, о како сам каже, “феномену КК Црвена звезда“.

Спектакуларни евролигашки мечеви Црвене звезде мтс у Београду позивница су и за бројне великане српског спорта, који се труде да тек по неку рупу у згуснутом распореду искористе да присуствују мечевима црвено-белих кошаркаша.

Реч великан свакако иде уз Дејана Савића, човека који у играчкој и тренерској ризници трофеја има све што човек може пожелети. Као селектор ватерполо репрезентације Србије власник је светског и европског злата, освајач Светске лиге, а кулминација успеха догодила се у Риу када су “орлови“ колекцију злата комплетирали на Олимпијским играма.

Сви добро знају, а није згорег ни подсетити да је Савић као тренер ВК Црвена звезда освојио такође све што се освојити може – Лигу Шампиона, Суперкуп Европе, Првенство и Куп Србије. Чувени повици са трибина “освојили смо све“ потпуно су ишли уз ту генерацију Савићеве Звезде.

Селектор Србије, пре три године био је гост у дворани “Александар Николић“ заједно са својим изабраницима – европским првацима. Након три године, Савић је мало слободног времена искористио да дође на утакмицу Црвена звезда мтс – Анадолу Ефес. Утакмицу је посматрао са најудобнијих места у хали које је обезбедио Звездин партнер “Хонда“.

Од навијача је добио велике овације, а повод за долазак на утакмицу је како сам истиче била жеља да види феномен КК Црвена звезда. Остатак интервјуа можете погледати само на званичном YouTube каналу КК Црвена звезда мтс.

Повезане вести

Leave a Comment