Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ветерани у Пријепољу

Екипа ветерана ФК Црвена звезда у малом фудбалу гостовала је у Пријепољу. У пуној хали поред Лима, ветерани Звезде победили домаћина, ветеране ФК Полимље.

Пуна спортска хала поред Лима у суботу 4. фебруара 2017. наговестила је да Црвена звезда у полимљу има велики број сојих навијача. Сјајни домаћини су одлично организовали прво гостовање ветерана звезде у Пријепољу.

Утакмица је протекла у фер и коректној игри, без тензија и грубих фаулова, што иначе прате овакве утакмице у малом фудбалу. Гости су први дошли у вођство и током целе утакмице диктирали темпо игре, коју је домаћин покушавао да прати.

Расположени Дабић играч ветерана Звезде је у првом полувремену дао три гола, и на одмор се отишло при резултату 3:1. Унаставку игре, Звезда је пропуштала шансе, домаћини су успели да смање реултат погоцима Аднана Мушкића и Хариса Ровчанина (2). Расположени Дабић је постигао још два ефектна гола за коначан резултат 5:3 за Звезду и са пет голова уједно и био најбољи играч утакмице.

Селектор екипе Милош Шестић је уједно и играо, и са Владимиром Петровићем Пижоном који је одиграо целу утакмицу, Здравком Боровницом и Драганом Цицом Стевовићем дао печат овој итакмици. У Звезди је гостовао Синиша Јевтовић рођени Пријепољац који живи у Чикагу, велики звездаш и организатор овог пријатељског сусрета. У вођству пута био је и звездина легенда Јован Куле Аћимовић. Домаћини су даривали госте из Београда уметничком сликом „Белог Анђела „ копијом фреске из Манастира „Милешева“.

Треће полувреме се одржало у угоститењском објекту Меше Подбићанина „Падрино“, који је и био покровитељ ове утакмице, у сјајном амбијенту уз музику и храну. Домаћин на конаку фудбалерима је био Манастир „Милешева“, који су у јутарњим часовима обишли цео комплекс манастира, јединствен на Балкану са својим културним и историјским наслеђем.

За ФК Црвена зведа играли су: Скакић, Гукић, Николић, Стевовић,Дабић, Боровница, Јевтовић, Шестић и Петровић.

За ФК Полимље играли су: Хасанагић, Матовић, Мушуровић, Ружић, Бајрамовић, Ровчанин, Мушкић, Таловић, С. Ровчанин, Јуковић, Малагић и Новковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment