Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

На Маракани ништа ново: Стигла тужба

Нова тужба стигла је на адресу Црвене звезде! Нишки Раднички, свега неколико недеља пошто је продао Звезди нападача Милана Панкова, одлучио је да тужи клуб са Маракане. Они су разочарани непоштовањем договора, по којем је наш клуб морао да исплати 200 000 евра одмах по обављеном трансферу, а касније и још 100 000 до 1. јуна. Од тога није било ништа.

„Хитно мора да се реши новонастала ситуација. Договорен новац Звезда није уплатила. Покушали смо контактима са руководством београдског клуба да издејствујемо измирење обавезе, али узалуд. Рокови су прошли и поднели смо тужбу. Сматрамо да је много тога од стране Звезде неозбиљно и некоректно. Доводе толике играче, дугују многима, па и нама и ником ништа. Зар је толико тешко платити и измирити обавезу према Радничком, да и наш клуб може да живи“, пита се потпредседник нишког Радничког Дејан Пропадало.

Спортски журнал доноси и фотографију уговора између два клуба, која потврђује истинитост тврдње Нишлија, који због сопствених обавеза према играчима и дугова кажу да нису имали другог избора.

Повезане вести

15 comments

dejo феб 11, 2017 at 18:37

Ljudi treba da se sprovede hitna Privatizacija u Crvenoj Zvezdi to treba da traze navijaci na zapadu i istoku da jedan transparent velikim slovima HOCEMO PRIVATIZACIJU CRVENE ZVEZDE za dobro Crvene Zvezde trazite i moju punu podrsku imate svi navijaci i navijacice u Srbiji kojima je u interesu da bude jaka Crvena Zvezda

Reply
MILAN KG феб 10, 2017 at 23:05

Dvadeset godina slusam od Dzajica,Piksija,Den Tane,Toplice,Lukica,Terzica… da bi se stvorio tim za evropu poterbno je dve tri godine sacuvati tim i ojacavati ga a u sledecoj recenici mi smo primudjeni radi opstanka kluba da prodajemo najbolje igrace sto znaci od pravljenja tima nema nista cutimo igramo nasu ligu =. sto se tice duga dug je dug platite Radnickom ne brukajmo se vse.

Reply
Asko Beograd феб 10, 2017 at 07:46

Čim se ti prezivaš Propadalo onda si ti baš propao čovek, tuži Terzića šta tužiš klub. Terziću marš iz kluba kvariš ugled

Reply
dejo феб 9, 2017 at 21:43

Pavkova ili vratite u Nis ili dajte pare Nislijama Terzicu znaci ne postoji trece ,nego najbolje bi bilo da se sprovede Hitna Privatizacija Crvene Zvezde Terzicu i citava sadasnja upravo Crvene Zvezde i trener neka se promijeni Crvene Zvezde jer da se ona sprovede ne bi se nista od ovog desavalo

Reply
Ivan феб 9, 2017 at 22:32

Kako to mislite da se vrati u Niš čovek potpisao ugovor, vidim dosta piše vratiga u Niš to je jednostavno ne izvodljivo za takve slučajeve UEFA je rigorozna ne pasu oni travu baš kako mi mislimo.

Reply
Dzo феб 9, 2017 at 19:52

Vrati te Pavkova, kao što po zakonu o zaštiti potrošača imaš mesec dana pravo da vratiš bofl robu.

Reply
zex cz феб 9, 2017 at 18:02

Vratiti im ga,neznam razlog zasto je on uopste kupljen osim za pranje para

Reply
LA[K]I феб 9, 2017 at 19:06

Mislim da si dao najbolji opis situacije. Svaka cast na komentaru.

Reply
Maksa феб 9, 2017 at 15:25

Iskreno ova situacija me ne iznenadjuje, igraci non stop dolaze, i to ne jeftina pojacanja, i stalno se obecavaju neke pare a zalimo se da ih nema i da se duguje igracima koji su vec u zvezdi. Nadam se da ce se sve ove muke isplatiti na kraju i da ce se zvezda plasirati u jednom od 2 Evropska takmicenja jer bi to bio neki spas sto se finansija tice.

Reply
Srba феб 9, 2017 at 14:06

Tužio nas Propadalo?! Pa tuži Terzića, s njim ste pravili dogovor! Terziću MARŠ iz Zvezde!

Reply
pera феб 9, 2017 at 13:17

Pisao sam već o taljenju i neću više. Sad se vidi svrha onakvog teksta o transverima a mi u suštini služimo kao autobuska stanica za strane igrače kad nemaju gde u Zvezdu a talentovane klince kad prodamo 1 mil EUR opšta radost u klubu. Čudna je ta rabota šta se radi sa klubom kao da neko namerno rasprodaje klince koji mogu em napraviti karijeru em doneti Zvezdi prepotreban novac da klub pre svega stane na noge. Sve se čini da oni odu za što manje obeštećenje klubu očigledno da u tim kombinacijama onaj koji to unapred dogovori ima dosta debeo novčanik ispod žita. Gospodo vi ste u klubu da bi bili ispred nas sa tribina da biste činili dobro klubu a ne sebi. Ako to niste shvatili onda vam nije mesto tu gde jeste. Postali smo starački dom i klub koji dovodi najviše igrača ali pošto ih ne forsira ne može i da ih proda.

Reply
marko феб 9, 2017 at 12:49

i treba kada dovodimo igrace na kilo,pre pocetka zimskog prelaznog roka receno je da dovodio najvise 2-3 igraca a vec smo doveli 8,imamo ih na svakoj poziciji po 3 i opet trener nije zadovoljan hoce jos,dajemo 300k za igraca koji pre 6 meseci nije ni igrao i nije se ni izborio mesto u vojvodini

Reply
LA[K]I феб 9, 2017 at 12:33

E neka su nas tuzili i nadam se da ce nas arbitrazna komisija surovo kazniti. Za 300.000 evra kupimo igraca koji nekosta ni 30.000 i onda necemo da isplatimo njegov bivsi klub. I u proslosti su se desavali nebulozni transferi, ali ovo do sad u Zvezdi, a i u srpskom fudbalu nije vidjeno. Kad je trebalo da se vrate Djurdjevic i Ozegovic tad nisu hteli da vrate momke koji ubijaju u nasoj ligi, a sad za nekog invalida koji masi prazan gol sa dva metra dajemo ovolike pare. Samo se pitam kako ce Terza objasniti novonastalu situaciju.

Reply
Ivan феб 9, 2017 at 11:44

Čuveni mag terza,dovodi igrača koji je ispod proseka za našu ligu 300 hiljada, jer naravno tali se sa Tončevim, naravno naše dete Djurdjevića poklanja groblju.

Reply
milos rankovic феб 9, 2017 at 12:56

Kolko videsmo taj Pavkov kako vec nista nije pokazao vrati ti njega u Nis pa nikom nista i vratiti onog malog sa pozajmice i stvarno deset napadaca od toga devet nemaju pojma ni loptu da sutnu nek kostaju ukupno milion evra mogao si dovesti ekstra spica Terzic sve vise gubi glavu daj boze da je to dobro al nije

Reply

Leave a Comment