Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Буди део клуба, пријави се за камп!

Сваке године на Звездине летње кампове долазе нови дечаци и девојчице са свих страна света. Вредно упијајући знање на терену стичу и нова познанства и пријатељства.

Међутим, има и оних који поново, из године у годину, долазе на кампове нашег заједничког клуба. Њихови доласци су нам веома значајни, јер нам показују да је наш труд у организацији и рад на терену високо оцењен од стране родитеља и саме деце.

Тако ћемо и ове године, као и прошле, поздравити браћу Јовановић и Вука из Новог Сада, Филипа из Ниша, Галипа из Македоније, Михајла из Београда, Давида из Врњачке Бање и многе друге другаре.

Били сте сјајни прошлог лета, сигурни смо да ћете бити још бољи ове године!

Позивамо и друге родитеље да на време пријаве своју децу у три смене кампа на Златибору, јер је укупан број учесника кампа ограничен на првих 150 пријава.

Смене у хотелу Wаi Тai су:

Прва: 17. јун. — 24. јун
Друга: 24. јун — 01 јул
Трећа: 01. јул — 08. јул

Ако вам датумски ове смене не одговарају пријавите се на кампове Јахорине од 15. јула до 22. јула, или Терме Чатеж од 23. јула до 29. јула 2017.

Буди и ти део клуба!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo феб 9, 2017 at 22:52

Zelimo sto vise kampova po Svijetu Crvene Zvezde za nove Vidice ,Stankovice ,Piksi Stojkovica ,D.Savicevica ,Jugovica nove zvijezde u Crvenoj Zvijezde ,potrebni ovi kampovi Crvenoj Zvijezdi zbog onoga sto sam rekao

Reply

Leave a Comment