Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Срнић: Верујем у себе

Звездино дете, фудбалер који се после неколико година вратио у свој клуб и допринео освајању шампионске титуле претходне сезоне — Славољуб Срнић, говорио је о припремама на Кипру и својим очекивањима у наставку сезоне.

Славољуб Срнић је у Црвеној звезди годину и по дана, а ово су му треће припреме од повратка.

Прошло је 10 дана како смо овде, радимо пуном паром и мислим да је шеф задовољан односом свих играча према тренинзима, и мислим да ћемо бити спремни за наставак сезоне. Имали смо добре провере, може боље, увек, мада као што шеф каже, овде је најбитније да се спремимо физички. Резултат је мање битан, али пошто смо све до сада победили, и то је позитиван утисак — говори брзоноги крилни фудбалер.

Срнић је открио који гол у Звездином дресу му је најдражи.

Против Војводине, јер то је мој први гол на Маракани када сам се вратио, тај ћу увек памтити.

Срнић одлично зна који су Звездини циљеви овог пролећа.

Први циљ је дупла круна, и верујем да можемо да испунимо тај циљ. Други циљ је улазак у неко европско такмичење, надам се да ћемо ове године то остварити — рекао је Срнић.

Уостварењу тог циља помоћи ће и фудбалери који су пристигли ове зиме.

Нећу да именујем никога и да говорим ко је на мене оставио најбољи утисак, да се неко други не наљути, али момци су показали да ће бити појачања и да могу да помогну. Појачали смо се на свим позицијама, то ствара додатну обавезу да се трудимо како бисмо изборили место у тиму. Борим се на сваком тренингу и на свакој утакмици, то је мој начин. Верујем у себе, да не верујем, не бих ни био у Звезди — јасан је Срнић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

NESO HADZIJA феб 12, 2017 at 23:10

INTERESUJEME KAD CE DA DODZE BRAZILAC JERBO TERZIC IZJAVIO CEKAMO GA SAMO DA PRODZE LEKARSKE PREGLEDE I PUTUJE NA PRIPREMA MA STA JE SAD JEL DOSAO POTPISACE ZA ZVEZDU ILI OSTACE KAO UVEK CEKAMOGA ALI NE ZAVISI OD NAS KAO OBICAJU DOBARA LIGU DAJ JEDNOM GOSPODINE TERZICU RECI DOSAO I KAD CE DA POTPISE DEFINITIVNO U ZVEZDI JERBO TREBANAM ZAMENA NA DESNOM BEKU BUDITE POZDRAVLEN SVI ZVEZDASI

Reply
dejo феб 9, 2017 at 21:55

Ti Srnicu treba da ides iz Crvene Zvezde jer si isuvise mekan igrac u Evropi nisi pokazao se u dva meca Ludogoreca njegovi igraci su prolazili pored tebe kao da te nema tako isto vazi i za igrace Sasuola zato manje pricaj a bolje bi bilo da te je uprava Crvene Zvezde proda u Kinu ,Rusiju ,Skandinavsku neku zemlju

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 9, 2017 at 18:42

brate dobar si momak ali kao sto sam rekao dok si dolazio da si samo igrac za nize lige i najvise za cuku..svi mi davali minuse kad sam rekao da je totalni promasaj..samo ne znam ko ce da plati 400.000 cuki i 30% ..treba ga prodati za 1mil da bi bili na nuli a mi ne mozemo za njega da dobijemo ni hiljadu €.

Reply
LA[K]I феб 11, 2017 at 17:03

Nazalost upravu si. Decko je od dolaska u Zvezdu uspeo da zablista nekoliko puta, ali nije to dovoljno. Ja se i dalje nadam da bi mogao da eksplodira u Evropi i da bi mogao da ponovi partije iz Cuke. Ali kako vreme prolazi sve vise gubim nadu, jer kako vreme prolazi on je sve slabiji i slabiji.

Reply

Leave a Comment