Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвено-беле дочекују Футог за седму узастопну победу

Одбојкашице Црвене звезде и даље имају савршен учинак у 2017. години – четири победе из четири утакмице уз само два изгубљена сета. У 15. колу домаћег првенства црвено-беле ће дочекати Футог и покушати да учврсте трећу позицију на табели.

Екипа Футога је као победник прошлогодишње Прве лиге Србије обезбедила учешће у Суперлиги и на добром су путу да изборе такмичење у елитном рангу и следеће сезоне. После нешто лошијег почетка, подигли су форму и до сада забележили четири победе – Спартак, Јединство Ужице (два пута) и МД Зрењанин. То је донело 12 бодова и осмо место на табели. Тренер екипе је Спасоје Милићевић, а примачи Јована Михајловић и Милана Рељић углавном су најефикаснији појединци.

Црвено-беле су у првом делу сезоне славиле у Футогу, а сад играју још боље него у том тренутку. Четири кола пре краја наш тим налази се на трећем месту на табели, са два бода више и утакмицом мање од четвртопласираног ТЕНТ-а. Уколико изабранице Мирјане Мусулин остваре победе и у овом колу то ће бити седма узастопна победа у првенству.

Утакмица у УСЦ ,,Вождовац“ на програму је у петак, 10. фебруара у 19.00.

 

Повезане вести

Leave a Comment