Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Најава: Кошаркаши дочекују Цибону

Кошаркаши Црвене звезде мтс у недељу од 17 часова у дворани “Александар Николић“ дочекују петопласирану екипу у АБА лиги Цибону. Тренер Дејан Радоњић и првотимац Огњен Кузмић изнели су очекивања пред меч и обојица поменули кадровске проблеме који су и даље присутни у табору црвено-белих.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у недељу екипу Цибоне у утакмици 22. кола АБА лиге.

Црвено-бели су у Загребу 13. новембра 2016. године славили убедљиво 91:70 у једној од најбољих утакмица које су одиграли у регионалној лиги ове сезоне и то након тродневног путешествија и мучења по аеродромима у Казању и Москви.

Ова пута дуел са загрепчанима долази у тренутку када тренер Дејан Радоњић има великих проблема са повредама играча и огромним умором који је проузрокован нон-стоп играњем у Евролиги и АБА лиги. Зато је пред овај меч неизвестан наступ неколицине првотимаца који осећају последице повреда или се постепено враћају у тренажни процес:

„Очекује нас нова утакмица у регионалној АБА лиги пред нашим навијачима, против Цибоне. Поново се налазимо у врло интензивном ритму утакмица, где нас након овог меча, очекује и гостовање у Скпљу, па право из Македоније се селимо на Куп. На предстојећој утакмици са Цибоном неизвестан је наступ Стефана Јовића и Огњена Добрића, док сигурно неће наступити Немања Дангубић. Међутим, на ове сада већ стандардне проблеме трудићемо се да изборимо нову победу пред нашим присталицама и навијачима“ рекао је у најави ове утакмице тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Огњен Кузмић: „Следи нови дуел у регионалном такмичењу са Цибоном, екипу коју добро познајемо, али имамо и доста кадровских проблема. Међутим, без обзира на све проблеме, желимо нове бодове у недељу поподне пред пут у Скопље и каснији одлазак на куп завршницу у Нишу“.

Екипа Црвене звезде мтс ће након утакмице која се игра у дворани „Александар НИколић“ одмах кренути пут Скопља, где их већ у уторак очекује премијерни меч 23.кола регионалног такмичења против екипе „Карпоша“ (обавезе црвено-белих у Евролиги).

Утакмицу Црвена звезда мтс – Цибона која се игра од 17 часова, директно ће преносити ТВ Арена спорт, а продаја улазница је почела у суботу у пословницама Евентима, док ће над утакмице као и увек продаја бити омогућена и на благајни дворане „Александар Николић“.

Повезане вести

Leave a Comment