Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Звезда у Аранђеловцу наставља првенство

Рукометаши Црвене звезде у Аранђеловцу, против екипе Шамота започињу други део домаћег шампионата. Утакмица је на програму у 18:00, у СРЦ „Шумадија“.

Након два месеца паузе наставља се Суперлига Србије у рукомету. Црвена звезда је презимила на деоби првог места са Војводином, и у случају тријумфа у Аранђеловцу и математички ће осигурати пласман у плеј-оф и одлучујуће борбе за шампиона Србије.

Најефикаснији тим Суперлиге је освајањем Купа Србије такмичарске комисије „Центар“ обезбедио и пласман у четвртфинале Купа Србије. У припремном периоду Црвена звезда је осим пријатељских утакмица у Темишвару, освојила Меморијални турнир „Никола Гужва Јевремовић“ у Ваљеву, а затим и меморијал „Драго Јововић“ у Врбасу, у узбудљивом финалу против Партизана, и потврдила добру форму.

Шамот је први део сезоне завршио на деоби пете позиције са пожешком Слогом, на последњем месту које води у плеј-оф и четири бода предности у односу на Партизан. На домаћем паркету су забележили пораз само од Динама из Панчева и реми у 1.колу против владајућег шампиона, Војводине.

Легендарни Ненад Перуничић истиче да су сви играчи здрави и спремни за наставак првенства.

Најбитније је да су сви здрави и да конкуришу за тим, спремни чекамо наставак првенства.

Капитен Дејан Бабић је већ подигао три пехара ове сезоне, а борбе за оне најбитније тек почињу.

Утакмица 16.кола Суперлиге на програму је у недељу од 18 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment