Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Адам Мичел потписао за Цеље

Адам Мичел потписао за Цеље

Адам Мичел промовисан је у ново појачање НК Цеље, након недавног споразумног раскида са Црвеном звездом.

Млади репрезентативац Новог Зеланда је 25.маја 2016. након месец дана пробе потписао уговор на 1+2 године са Црвеном звездом. Стигао је из ВаиБоп Јунајтеда, а а каријеру је започео у Вондерерсима.

Мичел је у дресу Црвене звезде одиграо само 20 минута у пријатељском мечу против Олимпијакоса, 8.маја на Маракани. И поред нагађања и одбијања, јесењи део сезоне је провео на Карабурми, у дресу ОФК Београда, за који је одиграо 8 утакмица.

На промоцији у дресу Цеља изјавио је да се радује игрању у Словенији.

Долазим са другог краја света, али имам родбину у Хрватској. То је и један од разлога да се не плашим доласка у Европу, где се игра одличан фудбал. Веома сам срећан што ћу играти у Цељу. Чуо сам да словеначка лига напредује, Цеље жели да напредује у будућности и редовно да учествује у квалификацијама за европска такмичења. Радујем се игрању овде, и желим да напредујем и ускоро да се усталим у стартној постави. Биће тешко, али ћу дати све од себе да помогнем тиму„.

Адам Мичел ће у Словенији играти против Данијела Аврамовског, који је на почетку прелазног рока потписао за Олимпију из Љубљане.

Мичел је дванаести играч који напустио Маракану у овом прелазном року. Цеље је први део сезоне завршио на 5.месту, на истој позицији коју је имао и на крају прошле сезоне.

Повезане вести

5 comments

red bull феб 15, 2017 at 08:55

ovaj cova nikako nije smeo da bude prodat trebala je da mu se pruzi sansa

Reply
dejo феб 14, 2017 at 19:11

Jos jednu gresku je napravila uprava Crvene Zvezde i trener Crvene Zvezde sto nisu zadrzali Adama Micela jer je mogao da se pravi tandem on i Frimpong a ne da igraju igraci tipa Lukovic koji pravi ceste kikseve i tu mislim isto na Rendulica ,zelim ti Micelu da pokazes u Slovenackom Celju svoj puni talenat samo naprijed

Reply
NESO HADZIJA феб 14, 2017 at 18:31

decko je trebao da bude advekatna zamena za lukovica u defanzivnu steta ispustili smo mnogo dobrok i kvalitetnok fudbalera a plus i mlad pitam se licno sebe kako ovi igraci u zvezdu ni su nikoj nista a kad odlaze izlaze kao dobre i kvalitetne fudbalere primer despotovic mijailovic evandro barkos i da ne nabrojam jos to sam video samo u nasoj zvezdi u cemu je problem ja se pitam

Reply
luka феб 15, 2017 at 16:51

U trenerima…Grof je jedan u nizu promasaja CZ…Sve bitnije utakmice je izgubio i bio debelo nadigran…ali sprega navijaca i crnogoraca se nadvila nad Zvezdom…Treba naci trenera sa vizijom pa makar i titulu izgubili…Ugledati se na KK…

Reply
Dejan феб 14, 2017 at 17:27

Ovako ce otici i oni koji su zimus dosli. Sve u krug.

Reply

Leave a Comment