Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Три трофеја на турниру Сандански

Наши најмлађи играчи из базе Омладинске школе ФК Црвена звезда, годишта 2006, 2007 и 2008 остварили су изузетан успех током претходног викенда. На турниру у месту Сандански у Бугарској, сва три годишта су освојила прва места у својој конкуренцији и на најбољи могући начин представљали свој клуб и Србију.

Тренер Марко Милић је са помоћницима Предрагом Добрићем и Ђорђем Кузељевићем водио екипу 2006. годишта и у финалу победио 4:2. На турниру су забележили свих пет победа, уз гол разлику 31:3.

Сјајан турнир, полуфинална и финална утакмица су били тешки такмичарски испити за дечаке. Својим понашањем и игром показали су како се репрезентује наш клуб у другој земљи. Добили смо похвале са свих страна, од организатора, људи из хотела па до гледалаца који су пратили турнир — изјавио је тренер нашег најстаријег годишта на турниру Марко Милић.

Тренер Владимир Тинтор је са помоћником Данилом Тешићем водио екипу 2007. годишта и у финалу победио 5:2. На турниру су победили свих пет утакмица уз гол разлику 27:3.

Турнир је био квалитетан, оправдали смо реноме Црвене звезде. Својим понашањем и залагањем дечаци апсолутно заслужују да носе дрес нашег вољеног клуба.

Тренери Милан Савковић и Влада Цвјетићанин су са 2008. годиштем такође освојили турнир без пораза.

Задовољан сам селектованим играчима, пошто је ово најмлађи узраст у нашем Клубу. Очигледан је стручни рад са овом децом и пред њима је, уз много труда и одрицања, дефинитивно блистава будућност — изјавио је координатор наше школице фудбала Цвјетићанин Влада.

Честитамо свим селекцијама базе нашег клуба. Као награду деца ће у следећих неколико утакмица излазити са нашим првотимцима на терен пре првенствених мечева овог пролећа.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo феб 17, 2017 at 20:01

Sve cestitke omladincima Crvene Zvezde samo nastavite tako pa da vecina vas igra u seniorskom timu Crvene Zvezde jednog dana

Reply

Leave a Comment