Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Преко Селвера до осмине финала

Одбојкаши Црвене звезде у среду у „Шумицама“ од 18 часова у оквиру реванш меча шеснаестине финала ЦЕВ Купа дочекују екипу Селвер Талина.

Наши играчи су после великог преокрета успели да однесу победу са гостовања у Естонији (2:3), али ће им за пласман у наредно коло бити потребан још један тријумф. Црвено- бели до осмине финала могу и победом у златном сету.

Капитен Михајло Митић верује да његова екипа има квалитет за осмину финала.

– Морамо да заборавимо прву утакмицу. Они су веома искусан тим и могу да искористе ако опуштено уђемо у утакмицу. Трудићемо се да победу обезбедимо пре златног сета. Мислим да смо мало квалутетнији, али то морамо да докажемо сутра на терену- истакао је млади техничар.

Тренер Звезде Жељко Булатовић верује да црвено- бели могу корак даље у ЦЕВ Купу.

– Пре утакмице у Талину нисмо знали много о њима. Ради се о веома искусној екипи, у својим редовима имају четири репрезентативца Естоније. Млако смо почели тај сусрет, али смо касније успели да подигнемо ниво одбране и блока. Та победа нам не гарантује пролаз даље. Мислим да домаћи терен против овакве екипе не значи много. Њихово искуство је толико да не праве разлику где играју. Очекује нас тежак меч, екипа Селвера није ни мало наиван противник. Ја сам оптимиста и верујем да можемо даље– закључио је Булатовић.

Ако наши играчи прескоче незгодне Естонце противник у следећем колу биће победник двомеча између Арго Сета и Динама из Букурешта представника Румуније. Први меч у своју корист решила је екипа из Француске.

Повезане вести

3 comments

bora окт 25, 2011 at 19:17

Ma na Zvezdu mislim sutra!!!

Reply
bora окт 25, 2011 at 17:42

Prenos na areni-1

Reply
igor окт 25, 2011 at 18:19

Možda tvoj partizan…

Reply

Leave a Comment