Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Поново код куће

Екипа је данас, 15. фебруара, тренирала на Маракани први пут након више од месец дана. Изабраници Миодрага Божовића су пут Словеније кренули 12. јануара и од тада нису радили на свом терену.

Сунчано и лепо време дочекало је Звездине фудбалере по повратку на Маракану. И на домаћем терену, уз добру атмосферу, тренирало се пуним интензитетом. После кондиционог дела радило се на центаршутевима и завршници.

Са екипом је тренирао и нови десни бек, Бразилац Вивеирос. Искористио је прилику да се и на терену упозна са саиграчима и покаже своје фудбалско умеће. Такође, са екипом је данас радио голман Дамир Кахриман.

Звездине играче обрадовала је и посета Михаила Ристића. Он се успешно опоравља од повреде и дошао је да пружи подршку својим саиграчима.

Сви остали фудбалери су здрави, задовољни су обављеним припремним периодом и како кажу, ужелели су се такмичарских мечева. Зато и они са нестрпљењем очекују суботу у 15 часова када на свом терену дочекују екипу Новог Пазара.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo феб 17, 2017 at 19:56

Veliko pitanje je kako ce fudbaleri Crvene Zvezde igrat kvalifikacije bilo da je pitanju LS ili LE jer ko zna hoce li ispravit svoje greske Grof iz meceva koje je Crvena Zvezda igrala protiv Ludogoreca pa onda i Sasuola ,sto se Srpske lige i kupa Srbije tu bi trebalo da uzme duplu krunu Crvena Zvezda nego je problem Crvene Zvezde Evropa ,Piksijeva Zvezda je bila u dugovima al je uz duplu krunu u Srbiji igrala Evropu a Terziceva Crvena Zvezda ne igra Evropu

Reply

Leave a Comment