Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Да ровити и болесни буду боље

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у среду у јутарњим часовима у Ниш, где их од четвртка очекује завршница националног купа „Радивоја Кораћа“.

Завршни турнир који се одржава од 16-19.фебруара одржаће се као и претходних година у нишкој дворани „Чаир“ а према речима организатора интересовање је велико, а карте су распродате.

Тренер Дејан Радоњић извешће екипу на први тренинг од доласка из Скопља у среду у поподневним часовима, а пред први меч са лидером Кошаркашке лиге Србије, екипом Вршца, први тренер црвено-белих каже:

У ситуацији смо када морамо да размишљамо и о правом тренингу и о утакмици која долази. Чак и да смо комплетни понашали би се на исти начин у припреми за овај турнир. Тешко је заиста прецизно рећи у ком саставу ћемо играти. Нејт Волтерс није теже повређен, али је његов наступ неизвестан.. Милко Бјелица ће покушати да почне са радом, али да ли ће и он бити спреман, видећемо. Што се тиче Немање Дангубића, детаљну процену његовог здравтсвеног стања имаћемо по завршетку купа. Надам се свакако да ће „ровити“ и болесни бити боље – рекао је тренер Црвене звезде мтс и потом се осврнуо на први меч, против лидера КЛС-а екипе Вршца:

Налазе се на првом месту у КЛС и у свом саставу има играче који су играли и на вишем нивоу такмичења, предвођени су тренером који је две сезоне са великим успехом водио АБА лигаша екипу Металца, и освојио титулу првака Европе са младом репреyентацијом. Ипак, у овом тренутку размишљамо о себи.

Званични програм купа „Радивоја Кораћа“ почиње у четвртак од 17 часова утакмицом ФМП – Спартак, док ће црвено-бели на паркет од 19.30 против Вршца. Победници ова два меча, састају се у суботу 18.фебруара у првој утакмици полуфинала.

Све мечеве из Ниша директно ће преносити ТВ „Аренаспорт“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

zeljko delije bar феб 15, 2017 at 19:56

pokazite ovim misevima ko ste i kad ste desetkovani…IDEMO DEKI I MOMCI….ZVEZDA MI JE SVE…ZVEZDA ZIVOT JE….

Reply

Leave a Comment