Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бесплатно на Нови Пазар

Поклон за Звездине навијаче пред почетак пролећног дела сезоне.

Црвена звезда ће у суботу, 18. фебруара од 15 часова на свом стадиону дочекати екипу Новог Пазара, и на тај начин отпочети други део сезоне.

Вест која ће обрадовати све Звездине навијаче јесте да ће капије стадиона „Рајко Митић“ за ову утакмицу бити широм отворене за све посматраче, и да ће бесплатно моћи да погледају свој тим на пролећној премијери.

Током пролећа црвено-беле очекују важне утакмице на походу ка дуплој круни која је свима у клубу циљ. Екипа се појачала неколицином одличних фудбалера, а ако је судити по припремном периоду, пулени Миодрага Божовића налазе се у доброј форми и играју добар и ефикасан фудбал.

Као и увек, екипи је подршка са трибина добродошла и потребна, а знајући ко прави најбољи амбијент на овим просторима, верујемо да ће се у суботу на Топчидерском брду орити песма из хиљада грла.

Ти се бори — север ће да гори…

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

zeljko delije bar феб 17, 2017 at 00:31

Nije ti lose pitanje Deki…..ajde pa da krenemo sa pobjedom na premijeri…puna marakane-Rajko Mitic….u suboti Pazar i FMP da padnu….IGRAJ I BORI SE….

Reply
dejo феб 16, 2017 at 22:52

Ne vezano za utakmicu Crvene Zvezde i Novog Pazara ,mogu li dobit odgovor na jedno pitanje oce li brzo bit Red Star shop ili prodavnica sportske opreme u Podgorici ps unaprijed zahvaljujem autori MCZ

Reply
LA[K]I феб 16, 2017 at 13:31

Da li ima neko da prati desavanje oko ovih klubova koji su do sada bili suspendovani da mi kaze da li je Novi Pazar medju njima i dalje ili su im skinuli zabranu?

Reply
Napred Zvezdo феб 17, 2017 at 18:12

Pazarci se prave mutavi da ne znaju srpski jezik i da mora zabrana registrovanja da im se posalje na njihovom jeziku!
Jbg. – pronasli rupu u zakonu, i igrace sa novim igracima.

Reply

Leave a Comment