Moja Crvena Zvezda
Регионална лигаРукомет

Рукометаши данас са Извиђачем

Докић
Докић

Рукометаши Црвене звезде састају се данас у оквиру седмог кола СЕХА лиге са екипом Извиђача. Црвено- бели везали су четири пораза у овом такмичењу па ће овај сусрет бити идеална прилика да се забележи прва победе.

Згуснут распоред и утакмице на свака три дана представљају главног противника нашем тиму. Времена за одмор готово да нема. После утакмице са Радничким и ремија, форма је у успону, али је победа поново изостала.

– Још један несхватљив пад, дешава нам се то често. Збунила нас је дубока одбрана Крагујевчана. Имали смо веома добар резултат, морали смо да искуством сусрет лагано приведемо крају. Жао ми је што смо испустили прилику за ветар у леђа у домаћем првенству– истакао је Никола Докић искусни организатор игре нашег тима.

Докић верује да ће Звезда из утакмице у утакмицу бити све боља.

– Квалитет имамо, то није спорно. Играмо сваки други, трећи дан као да се такмичимо у НБА лиги. И сада смо морали раније да кренемо на гостовање. Ипак, ни то није оправдање има нас довољно. Ми играчи смо једнини кривци. Морамо да се тргнемо и стигнемо ривале, пре свега на домаћој сцени. Извиђач нам је прва прилика за повратак на победнички колосек– завршио је Никола Докић.

Повезане вести

2 comments

BanjaLuka окт 25, 2011 at 20:54

dobili smo 31-29

Reply
andrej окт 25, 2011 at 20:37

kad se igra

Reply

Leave a Comment