Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Доналд: Навијачи, видимо се у суботу

У току јесењег дела шампионата Мичел Доналд је на терену укупно провео 1922 минута, што га чини трећим најстандарднијим играчем у екипи. Звездин везиста спреман је да и у наставку сезоне сваког минута даје свој максимум и да се са истом жељом бори за сваку лопту.

Од суботе на терену ћете видети Мичела који је максимално фокусиран, који ће сваку утакмицу играти најбоље што уме. Имам огромну жељу да постанемо шамиони. Биће ово тешка полусезона, неизвеснија од прошле зато што сада немамо огромну бодовну предност. Желимо да се на старту пролећног дела покажемо у најбољем светлу, да навијачи виде колико смо озбиљно и напорно радили протеклих месец дана. Припреме су заиста одрађене врхунски. У Словенији су нам тренинзи мало теже пали, имали смо и проблема са временом, али на Кипру су ствари дошле на своје место. Имали смо феноменалне услове које смо искористили на најбољи начин. То смо у осталом показали и на пријатељским мечевима, а сада је време да добар рад „наплатимо” у домаћем шампионату — рекао је Доналд.

Нови играчи донели су додатан квалитет тиму.

Новост је то да се Ле Талек вратио на средину терена, он заиста може да игра где год му тренер каже. Ипак, то на мене не утиче много јер сматрам да се пођеднако добро на терену разумем са њим колико и са Полетановићем са којим сам најчешће играо у прошлој полусезони. Имамо и нова појачања, добро су се показали на пријатељским мечевима, али потпуно је другачије када се истрчи на Маракану. Притисак је много већи. Зато бих позвао навијаче да им пруже подршку и да не буду престроги према њима. Заиста се ради о квалитетним фудбалерима и добрим момцима, већ су се уклопили у тим. Наравно да ћу својим шалама да се потрудим да им улепшам боравак у Звезди.

Сви играчи са нестрпљењем чекају наставак првенства.

Пријатељски мечеви, колико год да им приступамо озбиљно, не могу да се пореде са првенственим. Недостаје налет адреналина када истрчите на терен, а за тај осећај сви играмо. Зато сам се за ова два месеца изузетно ужелео фудбала и не могу да дочекам суботу када поново почиње првенство. Сигуран сам да и навијачима пођеднако недостаје фудбал и да ће направити одличну атмосферу на утакмици са Новим Пазаром, као што то увек и раде. Могу да им обећам да ће видети одличан фудбал и једанаесторицу момака који ће све урадити да Звезди донесу победу, правих бораца на терену — поручио је Доналд.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment