Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Божовић: „Вивеирос одличан, данас можда још једно појачање“

Фудбалери Црвене звезде пролећни део шампионата започињу ове суботе утакмицом на стадиону „Рајко Митић“. Црвено-бели ће сутра, 18. фебруара, од 15 часова дочекати екипу Новог Пазара, а улаз за све навијаче је слободан.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић очекује да ће Звезда наставити са добрим играма.

— Наравно да очекујем да ћемо да победимо и да ћемо наставити у победничком ритму који смо имали и у првом делу сезоне. Нови Пазар је екипа која се налази у незавидном положају и сигурно да ће дати све од себе да направе изненађење на нашем стадиону, али надам се да смо спремни и физички и психички да наставимо шампионат без потешкоћа и да стигнемо до циља, а то је освајање дупле круне — рекао је Божовић.

Тренер црвено-белих нема дилема око састава тима за суботњу утакмицу.

— Ристић је нажалост повређен, а Милић има четири жута картона која је пренео из Спартака тако да на њих двојицу нећу моћи да рачунам. Сви остали фудбалери су здрави и потпуно спремни. Утакмицу ће започети играчи које сте видели у претпоследњој пријатељској утакмици са Зирком.

Током зимске паузе екипа Новог Пазара променила је тренера.

— Свака промена тренера доноси нешто ново и прво коло је оно у коме се често дешавају изненађења. Потрудићемо се да се то не деси. Пошто је на клупи Новог Пазара Небојша Вучићевић ово би била прилика да се отац и син нађу на супротним странама, али Вања неће бити међу 18. Има играча који ту морају да се нађу пре њега зато што нам је мађу резервама неопходан један штопер, један бек, везни играч, шпиц. Накупи се ту играча, а клупа је мала.

Прелазни рок у Србији траје до поноћи.

— Готово сва појачања имали смо прилике да видимо на делу, осим Вивеироса. Он се доста добро показао на тренингу, има квалитет, али још је рано да бисмо говорили о њему, тек је стигао. Прелазни рок траје још данас, а Звезда је клуб у коме свашта може да се догоди. Није искључена могућност да дође још један играч.

Тренер Божовић ће се трудити да сви играчи добију шансу.

— У Фудбалском савезу Србије се родила идеја да се покрене првенство Б тимова. За нас би било одлично да се то догоди, али у супротном ћемо се потрудити да организујемо утакмице за играче са малом минутажом — поручио је Божовић.

Повезане вести

9 comments

NESO HADZIJA феб 18, 2017 at 22:05

danas smo videli azdica mislim nista nije bojli ama bas nista od babunski on meni samo kod bozovica to vazi kao isto sikimic boliju igrac od ronalda pozdrav svim zvezdasima

Reply
dejo феб 18, 2017 at 18:21

Mislim da treba da igra Crvena Zvezda napadacki fudbal to treba da budu dvije formacije prva i glavna formacija Crvene Zvezde 4-3-3 a druga formacija 4-4-2 ,sledece treba da se traze igraci koji ce najbolje da odgovore da odgovore formacijama Crvene Zvezde nije bitno je li domaci ili strani igrac u pitanju ,treba da se nadje trener koji ce da insistira na onim formacijama i covjek pobjednik u svakom pogledu te rijeci

Reply
marshal505 феб 17, 2017 at 20:54

moze se ima se

Reply
MILAN KG феб 17, 2017 at 16:27

Imam jedno pitanje: tim koji ce poceti sutra ima 6 stranaca: Kanga,Ruiz,Le Talek, Donald, Boaci, Firimpong- jos uvek nema nas pasos. koliko ja znam dozvoljen broj stranaca na terenu je 4. bio bih zahvalan Adminu ili nekod ma dmi objasni situaciju vezanu za broj stranaca u startnih 11 unapred hvala.

Reply
kastiljo феб 17, 2017 at 17:17

Dozvoljen broj stranaca medju prvih 18 je 6…

Reply
MILAN KG феб 17, 2017 at 18:11

a u startnih 11 je 4 koliko ja znam a ova postava koju sam napisao ima 6 stranaca

Reply
dejo феб 17, 2017 at 15:12

Zasto Grofe ne reces upravi Crvene Zvezde da proda sada Petkovica sada dokle traje prelazni rok u Srbiji naprimjer u Rusiju a na mjestu desnog beka Crvene Zvezde Viveirosa protiv Novog Pazara odma

Reply
maxmasina111 феб 17, 2017 at 15:09

Podrska za Grofa i momke ne sme izostati. Idemo po te trofeje i srecno!

Reply
luka феб 17, 2017 at 15:09

Bravo za Grofa…Zar ces samo jos jednog dovesti…Idi Grofe cuvaj ovce u CG nisi ti za trenera…

Reply

Leave a Comment