Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошарка

Звезда против ФМП-а без тројице, Радоњић: „Даћемо све од себе да уђемо у финале“

Изјава тренера КК Црвена звезда мтс о стању повређених играча и пред полуфинални дуел са екипом ФМП-а.

Кошаркаши Црвене звезде мтс искористиће петак за одмор и припрему полуфиналне утакмице купа Радивоја Кораћа са екипом ФМП-а, која је на програму у субту од 17 часова.

Црвено-бели ће у петак у вечерњим часовима тренирати у дворани основне школе „Душко Радовић“ у Нишу, јер је терен у дворани „Чаир“ заузет због другог четвртфиналног дана националног купа.

„Пред други меч у Нишу и дуел са екипом ФМП-а, тренер Дејан Радоњић и даље има пуно брига са повређеним играчима:„У полуфиналу против ФМП-а извесно је да ћемо бити лишени помоћи тројице играча који су одсутни. Нејт Волтерс и Милко Бјелица су боље, али у недовољној мери да очекујем да ће играти против ФМП-а. Дангубић, као што се већ зна је на терапијама у Београду. Апсолутно сам свестан да су оптерећења огромна и то у оволиком низу утакмица, међутим, даћемо све од себе да уђемо финале купа Радивоја Кораћа“ рекао је тренер црвено-белих.

Утакмица Црвена звезда мтс – ФМП игра се у суботу од 17 часова у хали „Чаир“ која је према најавама организатора националног купа, Кошаркашког савеза Србије, распродата.

Меч ће директно преносити ТВ „Аренаспорт“.

Повезане вести

2 comments

zeljko delije bar феб 17, 2017 at 22:30

…pridruzujem se podrsci….NAPRED ZVEZDO….JUNACI ….RADONJA….

Reply
dejo феб 17, 2017 at 15:22

Ajmo samo naprijed u nove pobjede Radonja prenesi pravu pobjednicku energiju na sve igrace kosarkaskog kluba Crvena Zvezda protiv FMP ,moju punu podrsku imate svi iz KK Crvena Zvezda a naravno i ti Radonja

Reply

Leave a Comment