Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Кузмић кандидат за МВП-ја сезоне ЕЛ

Одлична сезона центра Црвене звезде мтс Огњена Кузмића добила потврду и номинацијом за најкориснијег играча целокупног такмичења!

Центар црвено-белих Огњен Кузмић налази се међу кандидатима за најкориснијег играча Евролиге, саопштили су челници тог такмичења.

Кузмић се нашао у борби за највеће индивидуално признање које додељује Евролига са још 14 играча, а своје представнике немају само Галатасарај и Жалгирис.

Феноменални центар Црвене звезде мтс који је „експлодирао“ ове сезоне у црвено-белом дресу, а на чак 19 утакмица имао је више од пет скокова (други је на листи са 7.7 ухваћених лопти), водећи је по броју офанзивних скокова 2,9 и четврти по индексу корисности у Евролиги.

Огњен Кузмић је у јануару месецу након незаборавне серије од 7 победа, у којој је био један од најбољих играча Црвене звезде мтс, проглашен за најкориснијег играча.

Поред 26-годишњег Кузмића у конкуренцији за овај трофеј налазе се: Кит Ленгфорд, Лука Дончић, Нандо Де Коло,Серхио Љуљ,Јоргос Принтезис, Крис Синглтон, Ентони Рендолф, Василис Спанулис, Јоханес Воигтман,Бред Вонамејкер и Милош Теодосић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment