Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Петковић: Гол ми много значи

Утакмицу против Новог Пазара заувек ће памтити Звездин бек Марко Петковић.

У свом 89. наступу за Црвену звезду, Марко Петковић је успео да упише свој првенац који му, како сам каже, много значи.

Много ми значи гол. Ово је мој првенац у Звезди. Хвака екипи на свему, трпели су ме и док је било лоше. С краја јесени сам почео да пружам боље партије, а сада је стигла и награда. Мојој породици посвећујем гол јер су издржали са мном јако тешке тренутке. Имали смо и две кошмарне године, али полако излазимо из свега тога — рекао је Петковић.

Звездин бек сматра да је публика на стадиону „Рајко Митић“ имала шта да види.

Била је ово добра утакмица. Не памтим да је Црвена звезда одиграла овакву утакмицу у последње четири године. Доста смо били надмоћнији, не знам како је то изгледало са стране јер је јако тешко пробити овакав бедем, Али, имати овакву жељу, овакав посед лопте и овако надтрчати неку екипу, није лако. Било би лепше да смо имали испред себе мало отворенију екипу, али наставићемо оволико да се трудимо и у наредним утакмицама.

А убрзо следе и нови испити.

Најпре Бачка, само о њима рзамишљамо. То ће бити незгодна утакмица, гостовање пред дерби, вероватно нас чека и лош терен и дефанзивно оријентисана екипа. Чека нас изузетно тешка утакмиоца, а тек након ње ћемо размишљати о дербију — јасан је Петковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE феб 19, 2017 at 18:28

dosta bolje nego prosle godine…podrska peletu

Reply
Luka феб 18, 2017 at 19:41

Bravo Peeeeeleeee!!!

Reply

Leave a Comment