Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Гудурић МВП, Симоновић најбољи стрелац

Три прилично убедљиве победе на завршном турниру “Купа Радивоја Кораћа“ донеле су кошаркашима Црвене звезде мтс и индивидулна признања.

Поред још једног трофеја “Жућкове левице“ који је освојен, кошаркаши Црвене звезде мтс побрали су и индивидуална признања.

Иако је цео тим уложио огроман труд у финалу “Купа Радивоја Кораћа“ награда за МВП-ија морала је да оде једном играчу. То је био Марко Гудурић. Требало би рећи и сасвим заслужено. Гудурић је статистички био најбољи појединац у победи над Партизаном Нис (74:64) забележивши 18 поена, шест асистенција, четири скока и три украдене лопте. Уз то, имао је само једну изгубљену лопту и веома добрих 50 одсто шута из игре.

Оно што поглед на статистику не говори је то да је Марко Гудурић велики део својих поена убацио у завршници меча и дао битан допринос у освајању трофеја.

Такође, 18 поена је постигао и Марко Симоновић. Веома важне тројке које је погађао без промашаја (3/3) чиниле су половину његових поена. Вршац, ФМП и Партизан били су под немилосрдном паљбом Симоновића, а он је понео звање најбољег стрелца турнира.

С тога, црвено-бели се у Београд враћају са “Жућковом левицом“ и два индивидуална признања.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

zeljko delije bar феб 21, 2017 at 12:48

…..jeli moguce da ovaj kreten od Gordona ,koliko pljuje….smrdina jedna….naucijo u Ciboni da mrzi Zvezdu pa nastavijo u Partizanu….koliko su im osamo lopti poklonili u predh.derbiju….UTOLIKO NAM JE VECA POBJEDA….

Reply
NOLAN SMIT феб 20, 2017 at 21:26

NOVO !!! NAJBOLJI NAČIN ZA ČIŠĆENJE PARKETA, NOVICA SAMOUBICA. NARUČITE ODMAH NOVICU SAMOUBICU I DOBIJATE VRAPCA BESPLATNO. FIRMA GUDURIĆ. ZVATI POSLE 21.

Reply
dejo феб 20, 2017 at 19:09

Cestitam vam obojici Guduricu i Simonovicu kao svim ostalim kosarkasima Crvene Zvezde

Reply
zeljko delije bar феб 20, 2017 at 14:25

Vratio nam se gudura onaj stari….bravo majstore

Reply

Leave a Comment