Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноТрансфериФудбал

Није крај доласцима на Маракани – потписао Пол Погба из Уганде!

Иако се чинило да је завеса на прелазни рок била спуштена, за Звезду прелазни рок и даље траје!

Како пишу афрички, а сада већ и наши медији, Звезда је у своје редове довела репрезентативца Уганде са недавно завршеног Афричког Купа нација, Калида Ауча (180цм, 23г)!

Ауча зову Пол Погба из Уганде, а игра на позицији централног везног.

Калид је напустио свој клуб Барока са којим је уговор истекао и дошао у Звезду као слободан играч. Са нашим клубом потписаће уговор на две и по године, а до пролећа браниће боје ОФК Београда, пише „Моцартспорт“.

„Аучо је потписао за Црвену звезду и тренутно чека добијање визе да би могао да се прикључи новом тиму“ рекао је агент Ауча Ивица Станковић.

 

Повезане вести

14 comments

dux феб 21, 2017 at 10:27

Pretpostavljam da je projektovan kao zamena za Donalda ili Le taleka… koji će budimo realni otići na kraju evropskih kvalifikacija…verujem da ćemo na leto dovesti jednog igrača na poziciji štopera eventualno i tu bi bio kraj…90% posla je završeno u ovom prelaznom roku..

Reply
LA[K]I феб 21, 2017 at 22:54

Zaboravljas desnog beka. Kada Petkovic ode na leto ostaju nam samo omladinci Viverios i Mijailovic. Trebao bi tu jedan iskusan da dodje kao pojacanje za Evropu. Ja bih vole da to bude Pavle Ninkov kome na leto istice ugovor sa Tuluzom, ali videcemo koliko je to realno. Svakako bi bio veliko pojacanje.

Reply
red bull феб 21, 2017 at 08:59

KUĆEMO GA NEMA MJESTA PUN NAM JE AUTOBUS

Reply
kastiljo феб 20, 2017 at 20:23

I evo ga…Pocelo je…Ponavlja se famozni Bunjevcevicev i Ilicev projekat pretvaranja Zvezde u losu verziju APOELA i Ludogoreca.Sa ovim likom i onim malim brazilcem imamo 8 stranaca od kojih za njih dvoje mozemo uzeti neke pare,ne racunajuci ovoga i Viveirosa za koje ne znamo kakvi su,a nasa deca sede na klupi…Dug svaki dan sve veci a oni dovode neproverene igrace iz africkih liga. Sve i da je dobar igrac u pitanju sta ce nam kad imamo na toj poziciji vise igraca nego na bilo kojoj drugoj…Donald,Le Talek,Poletanovic,Milijas,Racic,Ilic,Nikolic,Andrija Lukovic – 8 centralnih veznih + “pogba“ = 9…Kombinacije pljuste li pljuste.

Reply
drmr феб 20, 2017 at 20:49

Pa jedino dovodjenem talentovanih igraca koje niko jos nije video (citaj ovaj nas Pogba 🙂 ) ili nasih mladih igraca iz omladinske skole, klub moze da napravi velike pare kroz njihovu igru i konkretan ucinak, porast cene i prodaju. Ne mislim da imamo previse igraca na poziciji CM ili DCM jer LeTalek i Donald nece verovatno jos dugo biti u klubu (mozda do kraja kvalifikacija za LS) jer su tu dugo za strance, Poletanovic nije nas i ne mislim da ce ostati jer je skup, Milijas ima lepih godina ali ima i svojih dobrih strana (pre svega mislim da je doveden da bi ovi mladi uz njega sazreli uz dobar prekid koji ima) tako da nam ako ovi stranci odu ostaju samo Ilic, Nikolic, Racic (ako ne ode ili predje na DC) i Lukovic a oni realno nece biti bas konstantni jer su mladi, tako da ovaj ako se pokaze u OFK moze da nam donese ono sto nemamo na sredini ako odu stranci a to je snaga, agresivnost i pokrivanje terena. Bar ja tako vidim ovu situaciju. Pozdrav

Reply
NESO HADZIJA феб 20, 2017 at 19:18

zvezdicev pogba dobro dosao bice dobar par zadnik veznih igraca sa donaldom a na mesto lukovica angazovace jos jednom vladislava bogicevica bleki da zameni aleksandra lukovica

Reply
dejo феб 20, 2017 at 19:03

Dobro je sto se dovode igraci u Crvenu Zvezdu al mislim da treba naprvit sve da uprava Crvene Zvezde od igraca koji ne nastupaju prvi tim Crvene Zvezde da dobije Crvena Zvezda ima svoj B tim znaci kao sto ima Barsa svoj drugi tim iz tog filter za prvi tim ovo je najbolje resenje za svakog igraca kojeg dovede Crvena Zvezda al sam zaboravio da za B tim Crvene Zvezde treba da se napravi jos jedan teren za B tim Crvene Zvezde uz glavni teren na kojem igra prvi tim Crvena Zvezda

Reply
drmr феб 20, 2017 at 20:39

Pa OFK ce biti taj drugi tim… Vec je tako a u tom timu ce se slati igraci da krenu da igraju seniorski fudbal (kao Romanic i ovaj iz Nemacke) posle omladinaca ili kao ovaj koji treba da se privikne i aklimatizuje za sve pa tek da zaigra ako zna za 6 meseci, a u suprotnom smeru idu najbolji poput Nikolica i Racica… Svaki ozbiljniji tim ima razvojni tim gde kali igrace i selektuje ih za prvi tim… Ovo je dobar put…

Reply
MILAN KG феб 20, 2017 at 17:49

Treba ukinuti ogranicenje stranaca u ekipi i gotovo!!! po meni bolje da je pozzajmljen neko timu iz prve lige nprcukaricki … a ne ofk

Reply
LA[K]I феб 20, 2017 at 17:44

U ovom prelanzom roku svaki stranac koji je dosao u klub ili bio dovodjen u vezu sa klubom imli su nadimke Ronaldinjo (Budesku), Ronaldo (Senic), Mesi (onaj Grk zaboravio sam mu ime), sad imamo i Paula Pogbu. Samo me interesuje da li ove nadimke u javnost plasira Terzici ili stvarno neko tako glupo mlati.

Reply
Србин са Космета феб 20, 2017 at 21:36

сада продати кангу и руиза,зато што нам не требају,милић је одличан,аџић се озбиљно намеће,на средини имамо боље играче од канге,који је против пазара упорно враћао лопту назад и грешио код предаје лопте,уз милијаша рачић,николић,луковић ће стицати искуство

Reply
LA[K]I феб 20, 2017 at 23:17

Svaka ti je ko u Njegosa. Odlicno si uvideo sta se desava. Kanga ne moze da se izdvoji po kvalitetu ni u srpskom prvenstvu, a trebao bi kao u Evropi… Price za malu decu. Kad smo vec kod Milijasa mislim da bi mu mali Lukovic mogao biti odlicna zamena. Dve strasne levice. Jos da je Andrija podesi kao Nenad… Ulazimo u Evropu bez problema 🙂 Al tu je opet problem sto mu tamo neki Kanga zauzima mesto u timu.

Reply
Petar феб 27, 2017 at 10:29

Mislim da ce Dzon biti bas ok, samo mu treba dati jos malo vremena. Sto se Kange tice, ja bih njega stavio na zadnjeg veznog, s obzirom na to kakvu kondiciju i kretanje ima. Da bude nas Makelele ili Kante 😀 Plavsic nam propada na klupi. Gomilamo napadace od kojih nisam siguran da je ijedan dovoljno kvalitetan da dominira (osim Boakjea, koji je nazalost samo na pozajmici). Nasa buducnost je u prodaji igraca i eventualnom igranju u evropi, a tu buducnost necemo moci da obezbedimo dok nam igraju Sikimici, Orlandici i njima slicni, koji zauzimaju mesto mladjima i koji ce otici kao slobodni ili za jako mali novac.

Reply
Petar феб 27, 2017 at 10:20

Sotiris Ninis- grcki Leo Mesi 😀

Reply

Leave a Comment