Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Плавшић: Голови у серији

Одличну форму коју је показао на припремним утакмицама Срђан Плавшић крунисао је поготком на премијерном мечу у пролећном делу сезоне против Новог Пазара.

Прецизним шутем са дистанце у 40. минуту меча Звездин везиста изненадио је голмана Живковића.

Најважније ми је тренутно да смо победили и да смо забележили нова три бода. Од тренутка када је судија одсвирао крај своје мисли сам усмерио ка наредном противнику, сада нам је свима приоритет да се што боље припремимо за утакмицу са Бачком и да наставимо низ победа — рекао је Плавшић.

Новопазарци су током читавог меча били фокусирани на одбрану.

Нови Пазар је у последњој линији стајао са пет играча и било је јако тешко пробити такву одбрану. Знали смо и пре утакмице да ће бити тако и зато је јако важно што смо сви испоштовали договор из свлачионице. Мени се посрећило да голом отворим утакмицу и од тог тренутка смо много лакше играли. Доминирали смо током читавог меча, други погодак је био круна наше одличне игре. Константно смо нападали, док нам је одбрана била одлично постављена. Противник нам током читавог меча није озбиљно запретио тако да морамо да будемо задовољни приказаном игром.

У 2017. години Плавшићу је ово трећи погодак.

На пријатељској утакмици против Зирке сам се два пута уписао у листу стрелаца. То ми је заиста значило за самопоуздање, али наравно да ми је овај гол много важнији, свака такмичарска утакмица носи тежину са собом. Надам се да ћу наставити током читаве године у оваквом ритму и самим тим помоћи Звезди да оствари циљеве које смо испред себе поставили још на почетку сезоне — поручио је Плавшић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment