Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Евролигин квалификациони турнир поново у Београду

КК Црвена звезда мтс и ове године са поносом организује „Adidas Next Generation“ турнир „Марко Ивковић“ који ће се одржати у дворани ФМП у Железнику од 24. до 26. фебруара.

Сви мечеви овогодишњег турнира играће се у дворани ФМП у Железнику од 24. до 26. фебруара. За трофеј и пласман на завршни турнир јуниорске Евролиге, бориће се екипе које ће бити смештене у две групе. У групи А налазе се екипе: Стела Азура Рим, Лудвигсбург, Партизан НИС и Црвена звезда мтс, док ће групу Б чинити: Макаби из Тел Авива, Мега Бемакс, Спарси из Сарајева и чешка екипа Праг.

Утакмице ће се играти од петка у 10 часова, до недеље, а финале је на програму у недељу од 17 часова. Победник турнира обезбедиће пласман на јуниорски Фајнал ејт Евролиге који се традиционално одржава у време сениорског Фајнал фор који се ове године одржава у Истанбулу.

КК Црвена звезда Телеком који организује овај турнир у сарадњи са Евролигом, и уз подршку градског секретаријата за спорт, обезбедио је свим учесницима изванредне услове у време одржавања овог турнира. Сви учесници овогодишњег турнира биће смештени у београдском хотелу „Crowne plaza“, истовремено, по други пут у историји јуниорске Евролиге, један квалификациони турнир биће покривен путем директних телевизијских преноса у целом регион. Од прве па све до финалне утакмице, захваљујући ТВ Арена спорт из Београда, гледаоци широм региона ће моћи да прате окршаје талентованих јуниора. На том пољу поставља се нови стандард када су у питању турнири овакве врсте у Европи.

КК Црвена звезда Телеком као некадашњи шампион јуниорске Евролиге, и прошлогодишњи финалиста, већ годинама поставља стандарде када је овај турнир у питању, а задовољство нам је и чињеница да је Евролига у клубу и граду Београду препознала поуздане и стабилне партнере. Овај турнир већ годинама уназад представља све најбоље у Европи, што кошарка за играче до 18 година може да понуди.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Бранимир феб 21, 2017 at 18:18

Очекивања? Има ли дилема?

Reply

Leave a Comment