Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Звезда поново кажњена, највећом сумом до сада!

КК Црвена звезда мтс поново кажњен од стране Евролиге. Само у 2017.години клуб је кажњен са 28.500 еура.

КК Црвена звезда мтс поново је кажњен од стране дисциплинског судије Евролиге, овога пута највећом сумом у текућој сезони од чак 12 хиљада еура, због „пропуста“ на утакмици 15.кола са московским ЦСКА.

Како је званично у својој одлуци навео дисциплински судија Евролиге, КК Црвена звезда мтс кажњава се због „великог броја чланова обезбеђења, полиције и гледалаца који су заузимали степенице и пролазе у дворани Комбанк Арена“.

И поред чињенице да су поједини аргументи које је изнео клуб у своју одбрану узети у обзир, КК Црвена звезда мтс кажњен је новчаном казном од 12 хиљада еура.

Зато клуб још једном апелује на све који долазе на утакмице КК Црвена звезда мтс у Евролиги, и поред чињенице да је атмосфера коју праве наши навијачи јединствена у Европи, да се придржавају свих упутстава и апела, које клуб шаље пред велике европске мечеве. Због све више прекршаја и казни које стижу на адресу клуба, КК Црвена звезда мтс долази у апсурдну ситуацију да новац који зарађује од продаје улазница и победа у Евролиги, практично враћа у касу те организације у Барселони, и то у тренутку када је финансијска ситуација изузетно тешка!

КК Црвена звезда мтс је ове сезоне због неколико прекршаја кажњаван од стране Евролиге (Панатинаикос – 10 хиљада еура, Фенербахче 6.500) , а новац коју ћемо бити принуђени да платимо већ достиже суму коју клуб приходује од једне утакмице у дворани „Александар Николић“ или заради од једне победе у Евролиги.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

4 comments

Deda феб 22, 2017 at 13:46

Palimo baklje, neka prsti na sve strane. Dok traje, nek traje.

Reply
zeljko delije bar феб 22, 2017 at 12:20

Bobane slazem se sa tobom u svemu sto si rekao ali evidentno je da nas imaju na zubu,tako da ce nam gledati svaku sitnicu…zato jos vise treba povesti racuna pocev od obezbedjenja pa do navijaca…nego idemo dalje i gazimo sutra Galatasaraj….

Reply
dejo феб 21, 2017 at 21:28

Nazalost najveci su problem Crvene Zvezde (par kriminalaca ) zbog kojih ispasta ĶK i svi ostali klubovi u SD Crvena Zvezda ,dobro bi bilo kad bi drzava Srbija tu mislim na policiju i vojsku Srbije pokazali gdje im je mjesto a to je iza resetaka al to mora da pravosudje Srbije isto sprovede ,znaci da skratim treba da bude jedna opsezna akcija u kojoj ce svi da ucestvuju za dobro svih sportova u kojim ucestvuje Crvena Zvezda da ne bi se kaznjavali kosarkasi ,fudbaleri i svi ostali u SD Crvena Zvezda od tijela u kojim bi ucestvali u Evropskim takmicenjima a Evropa ne dozvoljava nesportsko navijanje vec kulturno naprimjer Njemacka ,Francuska ,Engleska ,Spanija

Reply
Boban феб 22, 2017 at 09:10

„великог броја чланова обезбеђења, полиције и гледалаца који су заузимали степенице и пролазе у дворани Комбанк Арена“. Pročitaj pažljivo celu vest.Da nije bilo tih „par kriminalaca na stepenicama“ opet bi nas kaznili.Da li treba obezbeđenje i policija da kupe karte i sednu na svoja mesta?Kazniće nas sledeći put,na primer zbog velikog broja čirlidersica.
Na svim utakmicama obezbeđenje stoji na stepenicama i niko nikada nije kažnjen zbog toga.12.000eur!?Manja je kazna za ubacivanje tvrdih predmeta na teren i paljenja baklji.Posle koliko vremena nas kažnjavaju?Dok se ne bude čula himna evrolige iživljavaće se na nama,može im se.Mi smo im trn u oku.

Reply

Leave a Comment