Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Доналд: Јачи сам од повреде

Прву утакмицу у пролећном делу сезоне против Новог Пазара неће по лепом памтити Мичел Доналд.

Звездин везиста је током меча доживео прелом руке.

Шака ми је поломљена на два места. Искрено, не сећам се тренутка када се то догодило. На терену нисам осећао бол нити приметио нешто чудно. Тек након меча, у свлачионици, када сам кренуо да се облачим осетио сам да ме рука боли. Следећег јутра отишао сам на снимање и испоставило се да имам двоструки прелом — рекао је Доналд.

И поред тога Доналд је у редовном тренажном процесу.

Повреда ми не представља проблем да тренирам, бандажирам добро руку и спреман сам за све напоре. Питате се шта ћу ако незгодно паднем на тренингу? Ништа, нећу пасти. Јачи сам од ове повреде. Нисам поломио ногу тако да могу нормално да играм. Наравно, морам да будем мало пажљивији, али све је у реду. Навијачи не морају да брину, играћу дерби. Моја предвиђања су да ћу чак и ове суботе бити спреман за меч.

Наредни тест за изабранике Миодрага Божовића биће ове суботе у Бачкој Паланци.

У Бачку идемо са истим циљем, да освојимо нова три бода. Не зависимо од противника и нећемо им се прилагођавати. Нека се они ускладе са нашом нападачком игром. Видећемо какав ће исход бити, али ми ћемо пружити исти, или чак и већи напор како бисмо обрадовали своје навијаче и освојили нова три бода. Нема везе што је ово меч пред дерби, за добру атмосферу победе су увек битне. Желимо да победимо сваку утакмицу, чак и ако је дерби за десет утакмица, не гледамо на тај начин, свака победа нам је подједнако важна — поручио је Доналд.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment