Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Апел КК Црвена звезда мтс пред Галатасарај!

Утакмица са Галатасарајем, је меч „изузетно високог ризика“ па ће у складу са тим и мере безбедности бити подигнуте на највиши ниво! Нико без карте неће моћи да приђе дворани. Капије се отварају у 16.30.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је утакмица 23.кола Евролиге између нашег тима и екипе Галатасараја из Истанбула, проглашена сусретом „изузетно високог ризика“, па ће у складу са тим све мере безбедности бити прилагођене тој чињеници.

Карте за утакмице, за коју је значајно смањен капацитет дворане „Александар Николић“ су распродате у среду, па се зато моле сви који немају улазницу за овај дуел, да не долазе до дворане јер им неће бити дозвољен приступ.

Капије хале „Александар Николић“ се отварају већ у 16.30 часова, а мере контроле на улазима ће бити додатно појачане, па се зато сви власници сезонских и дневних улазница моле да дођу знатно раније у дворану, због детаљних претреса на свим улазима!

Такође, моле се сви да не носе пластичне упаљаче, ситан новац, особе женског пола „ситну козметику“, све оно што је у претходних неколико утакмица довело до великих казни, због којих је представницима Црвене звезде мтс у среду на заједничком састанку полиције, безбедносних служби и Евролиге, саопштено да је следећа мера – празна дворана у Београду!!!

Утакмице са Галатасарајем увек носе посебан набој, али КК Црвена звезда мтс апелује на све симпатизере нашег клуба да ни једним чином не доводу у питање даље такмичарске амбиције нашег клуба у Евролиги, и да нам све могуће спортске начине помогну да победимо ривала на паркету!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Srbija do Tokija феб 23, 2017 at 15:28

Ajmo ajde svi u napad… Bolji smo i to ce mo pokazati.

Reply

Leave a Comment