Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши дочекују Старопазовчане

Црвено-бели одбојкаши се налазе у лошој форми, пошто су од шест последњих утакмица, победили у само једној. Прилику за подизање форме имаће у последњем мечу који ће играти на свом терену у регуларном делу сезоне, а противник ће им бити Јединство из Старе Пазове.

Интересантно је да су се ова два тима три пута у последње четири године састајала у осмини финала Купа Србије, укључујући и текућу сезону. Старопазовчани су у последњих неколико година често мењали ранг такмичења, испадавши у Прву лигу Србије, и поново се враћавши у друштво најбољих (и обрнуто), а прошле сезоне су освојили прво место у другом по рангу такмичењу у Србији, па су поново у Суперлиги Србије. Јединство је лоше отворило ову сезону, али се екипа касније консолидовала, па се тренутно налази на петој позцији са скором од седам победа и девет пораза. Исти скор имају и Ниш на седмој, односно Раднички на осмој позицији, с тим што Јединство има четири, односно пет бодова више од поменутих ривала.

Црвена звезда је тренутно на трећој позицији са скором од једанаест победа и пет пораза. Наш тим ускоро очекује и Финални турнир Купа Србије, на којој ће бранити трофеј, па је сигурно да ће црвено-бели покушати да искористи меч против Јединства за враћање у препознатљиву форму.

Они који не буду могли да буду у хали, моћи ће да прате пренос уживо преко следећег линка.

Идемо до нове победе!

XVII коло Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Јединство (СП),

Дворана: УСЦ „Вождовац“, петак, 24. 02. 2017. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment