Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Звезда има новог штопера?

Одлазак „преко гране“ Зорана Рендулића оставио је Миодрага Божовића са само два штопера на располагању, Фримпонгом и Лковићем.

Додуше, њима могу да помогну Ле Талек и млади Рачић, али то опет може да не буде довољно уколико се десе повреде или парни картони.

Из тог разлога је Гроф на јучерашњем тренингу испробавао на позицији централног дефанзивца Петра Орландића, који се рема оцени извештача добро показао, а његоа екипа није примила гол.

Да ли ће Гроф на крају применити овај експеримент, остаје да се види, али познато је да му мењање позиција играчима није страно и да то кроз сезону уме да користи када се укаже потреба.

Повезане вести

18 comments

pera феб 25, 2017 at 06:39

Najbolje je rešenje ovog talenta pokloniti nekome da muči muku sa njim i otarasi nas istih. Igrač koga gurate i kojem nije mesto u Zvezdi od onog trenutka kad ste oterali Despotovića a doveli ovog grobarčinu nema nikakvu perspektivu u Zvezdi. Niko živi ga neće a grebe se iz petnih žila da se negde udomi. Siti smo prevrtača grobara na ovom sajtu a kamo li u našem klubu. Što ste pustili MIčela kad je bolji od mnogih halfova u ligi. Maraša obezbediti već sutra za letnji prelazni rok. Opet se sve svodi da osnova tima mora biti od domaćih igrača. Imate li kostur od domaćih igrača lako je naći dva tri pojačanja ali neko mora da se bavi analizom skautiranjem igrača i da predvidja ko će se dovoljno za dve tri sezone razviti i doseći kvalitet za Zvezdu. To su najvredniji ljudi koje klub mora da ima a ne trener koji vodi prvi tim on radi sa gotovim igračima. Taj već mora da ima igrače za tim. Stvaraoci treneri su osnova kluba. Grehota je najperspektivnijeg igrača Račića trošiti na mestu stopera. Izmislite tog igrača iz druge, treće lige zato ste bre treneri Zvezde.

Reply
pajce феб 25, 2017 at 00:23

Orlandica na stopera, Pavkova na beka i stavi Kangu na go i gle si poso

Reply
Napred Zvezdo феб 24, 2017 at 19:15

Pa, ovaj Grof je sou, Iz nedelje u nedelju me nasmeje… :DD

Reply
dejo феб 24, 2017 at 18:58

Grofe necemo nikakve inprovizacije ,hocemo prodaju Orladica u inostaranstvo posto sigurno jos nedje traje prelazni rok ako treba za 500 000 hiljada eura al ga prodajte Orlandica ili za 300 hiljada eura samo da ne bude Orlandic vise u Crvenoj Zvezdi a sto se tice stopera bolje je Racic da bude stoper nego Orlandic jer je Racic Zvijezdino dijete i bolji je igrac nego Orlandic ,stoperi Grofe treba da budu kvalitetni ne spori nego brzi da nadopunjuju jedan drugog na prav nacin i da golman ima neophodnu sigurnost u svakom pogledu ,ovo ne vazi samo za stopera kojeg nije dovela Crvena Zvezda Grofe nego ste doveli premnogo ofazivnih igraca zar je to moguce

Reply
Sava Savanivić prvi Srpski vampir феб 24, 2017 at 18:55

Dobro je ovde neko napisao i potpuno je u pravu: SVAKAKVE GLUPOSTI SAM VIDEO I ČUO, ALI OVO JE STVARNO VRHUNSKU IDIOTUZAM.

Reply
Zoran феб 24, 2017 at 17:23

Koja sprdnja od fudbala pa ovako ni kod mene u selu.Razjuriti sve u klubu trenere oni vec pet godina prave stopera,rezultat nula {bas kao i treneri}Ako vam je orijentir Lukovic bolje nemojte ni pocinjati.Ocenite njegove kvalitete? Skocnost ,Brzina.Pokretljivost.Igra u dva pravca.Brzina reagovanja.Pregled igre.Igra glavom ,Igra obema nogama.Razmisljanje u igri.Pozitivni bezobrazluk{kuraznost}Ugled kod ostalih saigraca,Su samo neki uslovi koje stoper treba da poseduje a kod Lukovica?

Reply
dera феб 24, 2017 at 14:36

a gde je otisao rendulic??

Reply
LA[K]I феб 24, 2017 at 18:14

U Kazahstan.

Reply
Hadži Dragan феб 24, 2017 at 13:57

Zar je ova cepanica još kod nas?Daj sklonite ga više!

Reply
srpska liga феб 24, 2017 at 13:45

Mi imamo toliko jaku ligu da nam napadaci a verovatno i golmani mogu igrati stopera. Zato u Jevropi prolazimo kako prolazimo.

Reply
LA[K]I феб 24, 2017 at 14:33

Objasnio si kako stvari stoje! Definitivno najbolji i najrealni komentar do sada u vezi sa premestanjem igraca sa prirodne pozicije, na neku drugu.

Reply
NESO HADZIJA феб 26, 2017 at 13:20

laki ne prodaj i ti pamet cica neso da ti objasni i da znas za drugi put bosko durovski marko elzner velimir zaec oni su bili klasicni polutke a posle su se dokazali i postali legende kao u to vreme centar halfove tojest libero a sad se kaze zadni defansor pa i borovnica zdravko bijo je klasican centar for ali posle vremeno dugo godina igrao je kao centar half i kome vi prodajete pamet prodaj te semenke za one koji ne poznaju zvezdinu istoriju ostankovica miljanica gojka zeca velibora vasovica i tako dajle i tako dajle budite pozdravljeni i dajte mi odgovor pedja a i ti hfala

Reply
Pedja феб 24, 2017 at 15:41

Orlandic nije fudbaler, tako da podjednako dobro (lose) moze da igra i spica i stopera

Reply
NESO HADZIJA феб 26, 2017 at 13:12

odgovor za pedja orlandic nije fudbaler u redu nije neka klasa kakav takav dobar los toje ali pedja ako nije fudbaler mozda je po tebi vaterpolista ili odbojkas malo preterujes da teposetim a i da znas zdravko borovnica bijo je i dosao u zvezdi kao klasican centar for a posle je bijo prebacen da igra kao centar half dali to znas ti i molimte nemoj te da vredja te i pisete svasta za fudbalere majida kakvi su pozdrav

Reply
LA[K]I феб 24, 2017 at 13:17

Ceo prelazni rok nece da dovedu desnog beka i stopera, a dovode 5 napadaca na 10 postojecih i onda te napadace prebacuju na stopera i beka… Pravo je cudo kako ovaj klub jos uvek postoji kad vidis ko ga vodi i ko je trener.

Reply
chikago феб 24, 2017 at 13:13

e vala sam sve cuo i vidio ali ovo je stvarno presedan da mu spic igra centralnog beka i zar nije orlandic treba da ode u rusiju zasto je jos uvek tu

Reply
LA[K]I феб 24, 2017 at 14:32

Orlandic nebi mogao da igra ni u petoj ligi Rusije. Trebao je da ide u Juznu Koreju, ali nije prosao probu kako sam cuo. Razumem da sam procitao naslov „Orlandic premesten na krilo“, ali da ga postavi na stopera, e to mi nikada necu uci u glavu. Krajnji amaterizam. To rade samo srpski nizeligasi, ma da su i oni prestali.

Reply
chikago феб 25, 2017 at 18:08

stvarno nenormalno da centarfor igra cenralnog beka a sto se tice njega nemogu nista ruzno da kazem kad god je igrao nije bio los cak je dao i golove za nas

Reply

Leave a Comment