Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице у Ужицу јуре нову победу

Црвено-беле одбојкашице овог викенда очекује утакмица 16. кола домаће Суперлиге, у оквиру ког путују у Ужице. Звезда је била слободна прошлог викенда јер је на програму био Финални турнир Купа, а до краја регуларног дела остала су још три кола.

Јединство из Ужица ни ове сезоне не успева да направи искорак ка повратку на ниво на којем су били пре више од деценије. Ове године играју врло лоше и извесно их чека повратак у Прву лигу, прошло се налазе на последњем месту са самом једном победом из 15 утакмица. Тим је пре месец дана напустила капитен и најбоља играчица Бојана Стојковић, што је додатна отежавајућа околност за тим који води Драгољуб Јањић. Истиче се искусни коректор Мирјана Компленовић, али остатак чине углавном младе играчице које још увек нису спремне за овај ниво такмичења. Такође, у Ужицу тренутно наступају и две бивше играчице Звезде – Сара Војнић-Пурчар и Александра Брђовић.

Изабранице Мирјане Мусулин налазе се у одличној серији од седам узастопних победа у Суперлиги. То је донело треће место на табели и свега бод заостатка за другопласираном Визуром. Чини се да црвено-беле имају још много тога да покажу до краја сезоне и буду далеко конкурентније него што се очекивало.

Утакмица у СД ,,Велики парк“ на програму је у суботу, 25. фебруара са почетком у 20.00

Повезане вести

Leave a Comment