Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Рукометаши нерешено у Каћу

Рукометаши Црвене звезде и Југовића ремизирали у Каћу 24:24 (15:11), у оквиру 18.кола Суперлиге Србије. Најефикаснији у редовима Црвене звезде био је Душан Андрејевић са 5 голова.

Тренер Ненад Перуничић је искористио прилику да шансу пружи играчима који су имали мању минутажу од старта другог дела сезоне, а дебитовао је Бојан Палевић. Због повреда нису играли Златановић, Продановић и Шотић, а у тиму није било ни капитена Дејана Бабића. Капитенску траку понео је слављеник, Филип Леовац.

Црвено-бели су боље отворили меч, у 5.минуту имали предност 3:5 преко Шћепановића, коју су одржавали до средине првог периода игре. Каћани су ухватили прикључак, изједначили, и серијом 4:0 у последњих пет минута полувремена отишли на одмор са 15:11. Већи део полувремена Звезда је играла у пољу са Шћепановићем, Ћоровићем, Леовцем, Павловићем, Љубојевић и Матичићем на крилу, док је на голу био Љубеновић.

На самом старту наставка одбрана Црвене звезде 6-0 одмах је донела резултат. За мање од пет минута серијом 4-0 Звезда долази до изједначења. У 37.минуту Љубојевић је добио црвени картон, Југовић поново дошао до резултатске предности, а Звезда стизала минус од три гола – 20:20. Последњих десет минута се играло гол за гол, а коначан резултат поставио је Иван Мошић у последњем минуту.

Андрејевић је био најефикаснији са пет голова, четири су постигли Шћепановић и Матичић. Капитен Југовића Врговић са 7 голова био је најефикаснији у редовима свог тима и на мечу.

Црвена звезда заузима друго место на табели након пораза Динама у Новом Саду, а управо у наредном колу Панчевци долазе у „Шумице“.

Југовић – Црвена звезда 24:24 (15:11)
Каћ, дворана: СЦ „Храм“. Гледалаца: 300. Судије: Марић (Панчево) и Машић (Зрењанин).Седмерци: Југовић 4 (4), Црвена звезда 3 (2). Искључења: Југовић 4 минута, Црвена звезда 2 минута. Црвени картон: Борисав Љубојевић (Црвена звезда)
ЈУГОВИЋ: Андрић, Жикић, Врговић 7 (4), Лисица 3, Гроздић, Кочић, Грубић 2, Богојевић, Марић 4, Милосављев, Ратковић 4, Манојловић, Јокић, Каран 1, Хајдер 3. Тренер; Драган Врговић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Павловић 3, Мошић 3, Ћоровић, Продановић, Андрејевић 5, Гачевић, Палевић, Љубојевић 1, Љубеновић, Милосављевић, Шћепановић 4, Златановић, Матичић 4 (2), Кљајић 1, Леовац 1, А. Бабић 2. Тренер: Ненад Перуничић

Повезане вести

1 comment

Ivan феб 26, 2017 at 00:52

Nije igralo pola tima, a tek je počeo drugi deo prvenstva? Poraz u Aranđelovcu, remi sa poslednjeplasiranim Jugovićem? Za pobedu u derbiju svaka čast- ali zašto ovolike oscilacije?!

Reply

Leave a Comment