Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновијеСаопштења

Апел КК пред Бамберг

КК Црвена звезда мтс апелује на све посетиоце који се буду нашли у дворани за меч са Бамбергом да не стоје на степеништима и пролазима. Клуб после дуже времена није кажњен за организацију једне утакмице, против Галатасараја. Капије дворане отворене од 16.30 часова.

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс у четвртак очекује још једно велико организационо искушење, пошто је и меч са немачким Бамбергом означен као утакмица „високог ризика“.

Евролига је у допису од среде саопштила да неће после дуже времена покретати никакав поступак против клуба, јер су били „очигледни помаци и напори клуба у организацији утакмице са турским Галатасарајем“. Ипак, челници Евролиге још једном су подсетили да КК Црвена звезда мтс има условну казну пражњења дворане у случају да пролази у дворани поново буду закрчени, што је један од најтежих прекршаја у организацији једне утакмице. КК Црвена звезда је током ове сезоне по више основа и прекршаја већ кажњен новчаном сумом од скоро 30 хиљада евра, а у току су и поступци за прекршаје који су начињени на још две утакмице Евролиге (Фенербахче и Панатинаикос).

Зато КК Црвена звезда мтс још једном подсећа и апелује на све који се буду нашли у дворани „Александар Николић“ у четвртак увече да не стоје на пролазима, јер ће клуб у супротном бити санкционисан пражњењем дворане за наредну утакмицу Евролиге, и то у тренутку када се наш први тим бори да оствари велики резултат и пласира се у плеј оф.

КК Црвена звезда мтс подсећа да ће у организацији утакмице нашем клубу помагати велики број припадника полиције и обезбеђења, као и да ће контроле на улазима бити врло ригорозне, па се моле сви да дођу што раније у дворану, а да они који немају карте не прилазе капијама хале „Александар Николић“. Такође, на улазима ће бити одузимани упаљачи, ситан ковани новац…

Дворана „Александар Николић“ биће отворена од 16.30 часова.

Повезане вести

Leave a Comment