Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши у Новом Саду у последњем колу регуларног дела сезоне

Црвена звезда се налази у серији лоших резултата, па је тако, рачунајући сва такмичења, поражена у шест од последњих седам утакмица. Наша екипа никако није успевала да подигне форму и врати се на партије које је пружала почетком сезоне. Нову прилику за унапређивање игре, црвено-бели ће имати у Новом Саду, против првопласиране Војводине, у последњем колу лигашког дела сезоне.

Звезда је до сада остварила скор од једанаест победа и шест пораза. Има победу више и пет бодова више од четвртопласиране Рибнице, а заостаје три победе и шест бодеова за другопласираним Новим Пазаром. Са друге стране, Војводина има петнаест победа и два пораза, и сакупила је 44 бода у досадашњем делу шампионата.

Утакмице између два најтрофејнија клуба у Србији су одувек привлачила пуно пажње, и неретко су директно одлучивали о трофејима, нарочито у последњих неколико година. Предстојећи меч ће бити и увертира у Финални турнир Купа Србије на коji су се оба тима пласирала (Звезда ће играти са Новим Пазаром, а Војводина са Косовском Митровицом) и који је на програму следећег викенда у Новом Пазару. Иако суботњи меч неће имати резултатски значај, свакако ће послужити као добра провера пред одлучујуће борбе за трофеје.

Улаз у халу је бесплатан.

За враћање на победнички колосек!

XVIII коло Суперлиге Србије:

Војводина НС семе – Црвена звезда,

Дворана: мала сала СПЦ „Војводина“, субота, 04. 03. 2017. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment