Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Очекује нас мотивисан ривал

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграће у недељу од 21 час утакмицу 25. кола АБА лиге против талентованог састава ФМП-а.

Меч против ФМП-а долази након још једне изузетно захтевне утакмице, али и још једне победе кошаркаша Црвене звезде мтс у Евролиги. Успех је утолико већи јер је остварен без првог плејмејкера Стефана Јовића и од раније повређеног Немање Дангубића. Кадровски проблеми постоје и пред утакмицу са ФМП-ом, али ће се коначна одлука о саставу за предстојећи меч донети на дан утакмице. Више о томе и о очекивањима пред меч против младог састава ФМП-а говорио је Дејан Радоњић.

Очекује нас још један меч након великих евролигашких напора против екипе која је обезбедила добар резултат у АБА лиги. Екипа ФМП је млада, и сасвим је природно да нас очекује још један меч против мотивисаног ривала. Видећемо у ком саставу ћемо одиграти тај меч,а коначну одлуку донећемо на сам дан утакмице – истакао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Своја очекивања пред меч изнео је и Огњен Кузмић.

Поново идентична ситуација у којој ћемо одиграти меч у АБА лиги против једне младе и врло добре екипе, а након тешке утакмице у Евролиги. ФМП је добрим играма заслужено осигурао опстанак у регионалном такмичењу што значи да ће одиграти утакмицу без притиска. Ми са друге стране имамо доста кадровских проблема, али ћемо се трудити да одиграмо максимално сконцентрисно како би уписали бодове – рекао је Звездин центар

Утакмица против ФМП-а заказана је за недељу од 21 час у дворани у Железнику. Директан пренос обезбеђен је на телевизији Арена Спорт.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment