Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДербиДомаћи шампионатФудбал

Сада и дефинитивно – оба гола на дербију нерегуларна! (ВИДЕО)

Тек неколико дана након дербија утврђено је да је и нападач Партизана Урош Ђурђевић гол постигао на нерегуларан начин.

Наиме, он је приликом постизања гола лопту прво захватио главом, да би се она одбила о његову леву подлактицу и променила правац те завршила у мрежи збуњеног Манојловића који је лопту очекивао на другој страни.

Капитен Црвене звезде Александар Луковић, али и његов саиграч из последње линије Абрахам Фримпонг, тврдили су претходних дана да је до гола дошло након што је лопта погодила у руку Ђурђевића, те да су обојица то видели.

Са друге стране, сам Ђурђевић категорички је тврдио да га лопта није погодила у руку. Питамо се, где ти је образ Уроше Ђурђевићу? Такође се питамо, да ли ће се наставити кукњава из Хумске како су једино они оштећени ривал?

Уверите се и сами.

https://www.youtube.com/watch?v=moH7RbDI1-w

 

Повезане вести

17 comments

Znanac мар 8, 2017 at 12:26

Zvezdin gol neregularan, lopta je izašla 10 cm od aut linije koja je debljine 12 cm. Prečnik fudbala je 21,5-22,0 cm, ko je učio nacrtnu geometriju lako će izračunati da je bila 10cm van aut linije a ne 30-100 kako su objavili neki mediji. Pomoćni sudija iza gola bio je 28m daleko od situacije,gol Djurdjevića neregularan, okrznula ga po glavi koju je savio i udarila u nadlakticu, promenila pravac, okrznula ledja Lukovića i gol.

Reply
Nebojsa мар 7, 2017 at 19:12

нерегуларни голови исто таква и игра мислим као голови катастрофа, ми смо смешни и то се види већ одавно 😡 :envy:

Reply
Dejo мар 7, 2017 at 18:22

Moram i da dodam da igramo sledecu utakmicu protiv Vojvodine koja jedina, za nase prilike, ima igru koja podseca na savremeni fudbal. To ce biti teeeska utakmica. Protiv grobara je moglo ono loptanje i vucaranje po terenu jer su i oni veeelike neznalice ali protiv Vojvodine ovi nasi dunsteri i smaraci fudbalske igre i lopte – nemaju nikakve sanse. Zna to dobro veliki strateg crnogorski pa pravi odstupnicu i sigurno odlazi.

Reply
Dejo мар 7, 2017 at 16:48

Nije uopste bitno da li su oni dali neregularan gol. Bitno je da nasi igraci igraju fudbal na nivou pete lige. Bez igre, kombinatorike, driblinga, prijema lopte, mastovitosti…jedna velika nula! Od nasih igraca lopta se odbija kao ping-pong loptica od drvenog reketa bez gume!

Reply
LA[K]I мар 7, 2017 at 16:18

To ne menja stvari. Ruiz je trebalo da zaustavi igru kada je video loptu u gol autu. Ovako smo postigli sraman gol. A sto se Djurdjevica tice to je takva licnost. Bez imalo morala, pa me nebi iznenadilo da ode ispred crkve i da krene da se kune da je nije udario rukom, iako se na snimku vidi da jeste. I nije samo on u toj ekipi vec i Everton, Leonardo,veliki broj bivsih i sadasnjih igraca Partizana, a svi zajedno predvodjeni njihovim trenerom Markom Nikolicem. Provokacije i niski udarci su im glavna oruzja isto kao i njihovim navijacima. Verovatno je za to najbolje upotrebiti onu staru narodnu „S’ kim si takav si“

Reply
kastiljo мар 7, 2017 at 17:26

To o cemu ti pricas ne postoji u modernom fudbalu mislim vise od 40 godina…To da igrac samoinicijativno zaustavi igru iako se nalazi u gol sansi.To se desi jednom u 10 godina,odavno je vec ,u nedostatku boljeg izraza,kavaljerstvo postalo misaona imenica na fudbalskim terenima.Mislis da bi tamo neki Leonardo ili Djurdjevic zaustavio sopstveni napad zbog toga,kad smo vec kod toga,pa ne bi naravno,jos bi pricao posle na sav glas kako nije lopta presla liniju..Pa krenuo je histerisati zbog 10 dosudjenih ofsajda a svaki je bio vise nego ocigledan.
Ovako sve ovo na stranu,realan rezultat,tj vise bi realan bio 0-0 jer su obe ekipe jedne velike nule.Zamisli npr koja bi tek festa bila da je zvezdi ponisten gol a djurdjevic ga da rukom,gde se prednost zvezde automatski spusta na bod razlike i to pod uslovom da zvezda sve utakmice do kraja regularnog dela dobije.Tek bi to festa bila,ovako 6 bodova razlike bilo 6 ostalo sto je u ovom momentu realna prica.

Reply
LA[K]I мар 7, 2017 at 18:05

Nazalost ovo nije moderni fudbal vec srpski fudbal. Kada se desi „sudijska greska“ u korist Zvezde to je odmah Vucic, Premier liga… Zato svaki gol koji postigne Zvezda ima tezinu. Ako osvojimo titulu u poslednjem kolu svi ce nam govoriti da je neregularna zbog ovog gola. Kao sto su prosle sezone pri prednosti od +29 koristili onaj ofsajd i navodni penal pa kao da je Partizan tu dobio bio bi sampio… Zamisli sta ce tek sad biti…

Reply
kastiljo мар 7, 2017 at 18:18

Ma i da smo ih petardirali opet bi se ista pesma pevala,samo sto bi okrenuli pricu na fazon “ovi nasi sns-ovci iz uprave su naredili sklanjanje“ i slicno…To su buraz majstori spinovanja,nema tu mesta cudjenju njihovim bednim provokacijama,to je klasican grobarski mentalitet i propaganda koju razvijaju godinama da ne kazem decenijama unazad.Opet cemo ih pojasniti da je i njihov gol neregularan i da je rezultat neregularan samo iz razloga sto nije zavrseno 0-0 i kraj price.Opet ce doci leto te ce oba kluba biti ubrzo silovana od nekih koje mi smatramo sabanima.Uvek ce biti prica o namestanju,bukvalno do kraja istorije 😀 Iluzorno je nadati se da ce grobari ikada pruziti ruku i cestitati iskreno na tituli ili pobedi,realno svako od nas ima neke drugare grobare i svi su,ali BUKVALNO SVI,isti.Imaju jednostavno taj neizlecivi komplex i tu neverovatnu mrznju prema zvezdi i uvek ce imati.

Reply
LA[K]I мар 7, 2017 at 20:17

E to si lepo rekao. Cinjenica je da ljudi imaju neizleciv kompleks od Zvezde i to se najbolje vidi po onim parolama ne smo sa ovog nego i sa predhotnih derbija. Svaku posvete Zvezdi i Delijama. I tu se najbolje vidi kakav su oni sljam kad pojedu neka slova ili pogresno napisu reci.

Boki мар 7, 2017 at 14:32

Ajde neko stručan ponavljam stručan da pogleda usporeni snimak šta se dešavalo pre kontakta Đurđevića sa loptom? Da li je napravio faul u napadu guranjem Petkovića? Da li tamnoputi igrač napravio faul šutiranjem Petkovića? Hvala

Reply
dejo мар 7, 2017 at 14:06

Jedini spas Crvene Zvezde je Privatizacija kupovina Crvene Zvezde odnosno da je Gasprom preuzme FK Crvena Zvezda zbog toga da ne bi Crvena Zvezda biljezila prosjecne rezultate jer Crvena Zvezda nije prosjecan klub vec veliki brend u Srbiji pa je i prirodno da je kupi Gasprom Crvenu Zvezdu da bi konacno biljezila odlicne rezultate u Evropskim takmicenjima a ne da je nema toliko godina ,ne treba da se zadovoljava Crvena Zvezda domacim trofejima u Srbiji vec da konacno igra Evropska takmicenja ,sad sto se tice golova to je na komisiji sudijskoj FSS da presudi najbolje sto ona moze jer je to njen posao

Reply
vladimir797 мар 7, 2017 at 12:22

@Apis…druze,kojih 20-30cm?? za ceo obim lopte se gleda i ova strana lopte koja nije u dodiru sa travom,a najbliza je liniji…tako da tih 20-30cm je u stvari nekih 5cm…

Reply
Dl566 мар 7, 2017 at 12:20

Ja sam sadašnji sudija, oba gola su neregularna.

Reply
Apis мар 7, 2017 at 11:14

u kompletnom tekstu nigdje nije pomenut „regularni“ zvezdin gol!?!
ruku na srce niko od nas sa sigurnošću ne može reći da je lopta udarila
napadača partizana u ruku.
Znači ni ja kao navijač partizana ne tvrdim da lopta nije udarila, niko sa sigurnošću ne može to reći.
Interesantna je „reakcija“ golmana zvezde koji je bio u najboljoj poziciji da vidi da li je napadača partizana lopta okrznula od ruku.
samim tim golman nije vidio da je lopta zakačila ruku, odnosno nije bilo kontakta sa lopte sa rukom.
uostalom lopta je silovito ušla u gol da se je poslužio rukom to bi bio „traljav“ ulaz lopte u okvir gola.
za razliku od prvog gola zvezde gdje je lopta izašla nekih 20-30cm van gol-aut linije.
da se mene pita oba tima nisu zaslužila bod a kamoli pobjedu.
realano pitanje ostaje, kakvim tokom bi se utakmica kretala da nije bilo neregularnog zvezdinog gola.
imali ste dva šuta u okvir gola, napad vam je bio užasan, ni blizu one najavljivane igre i velike pobjede velikog kluba nad malim klubom.
sve u svemu očajna igra oba tima, ali i zvezdina sramota.

Reply
kastiljo мар 7, 2017 at 14:24

Golman je verovatno mislio da je lopta udarila Petkovica i promenila pravac,a kao sto sam rekao dole,samo po Djurdjevicevoj reakciji se zakljucuje da je loptu hteo uputiti u desni ugao zvezdinog gola,to se vidi po tome gde njegov pogled ide nakon udarca lopte,a zatim se jasno vidi da ga lopta pogadja u levu podlakticu ili lakat i vise nego ocigledno menja pravac,

Reply
Ivan мар 7, 2017 at 10:41

Stručne konsultante, sudije bivše i sadašnje i ostale koji su analizirali treba da bude sramota! Svi nas razapinju i stavljaju na stub srama, klub da se oglasi!

Reply
kastiljo мар 7, 2017 at 09:41

Ova prica je potvrdjena od strane koje institucije? P.s Vidi se da nakon udarca djurdjevica njegov pogled prvo ide ka njegovoj levoj strani,dakle ocekivao je da lopta zavrsi na sasvim suprotnoj strani od one na kojoj je zavrsila… Jasno je to svima osim „objektivnim“ novinarima i „strucnjacima“ sa arene.

Reply

Leave a Comment