Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Голманизација #4 – припрема за кампове!

Пројекат Омладинске школе ФК Црвена звезда под називом „Голманизација“ и даље се показује као један од најуспешнијих у последњих неколико година.

Црвена звезда, у складу са позитивним тенденцијама у Oмладинској школи, по 4. пут организује oтворено-селективни тренинг за голмане узраста од 2004. до 2009. годишта.

Тренинзи ће се одвијати по плану и програму рада координатора голмана Омладинске школе Душана Гашића, носиоца програма националне лиценце за тренере голмана, као и УЕФА „А“ лиценце за тренере голмана.

У понедељак, 13. марта 2017. са почетком у 13:30, на теренима изнад јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ чекају вас тренери голмана Омладинске школе ФК Црвена звезда: Милорад Марић, Бранко Катић, Стефан Радуловић и вођа пројекта Душан Гашић.

Молимо кандидате да дођу 30 минута раније испред свлачионица Омладинске школе са свом потребном опремом за тренинг (копачке, тренерка, рукавице).

Позивамо и све голмане који су били на претходним Голманизацијама да поново дођу на Маракану како бисмо видели њихов напредак!

Стеван Дика Стојановић – капитен из Барија, Предраг Рајковић – капитен омладинске селекције Србије првака света са Новог Зеланда 2015, и наравно Филип Манојловић – први голман нашег сениорског тима – чекају своје наследнике.

Многи голмани са претходних Голманизација су се већ пријавили за наше летње кампове, јер тамо имамо специјалан СЕДМОДНЕВНИ рад са њима!

Позивамо и остале родитеље голмана да на време пријаве своју децу у три смене кампа на Златибору, јер је укупан број учесника кампа ограничен на првих 150 пријава.
Смене су:
17.06. — 24.06.
24.06. — 01.07.
01.07. — 08.07.

у хотелу Wai Tai, исто као и прошле године.

Ако вам датумски ове смене не одговарају пријавите се на кампове:

Јахорина: 15.07. — 22.07.2017.

Терме Чатеж: 23.07. — 29.07.2017.

Буди и ти део Клуба!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Zoran мар 9, 2017 at 09:35

Ako cete i ovu decu uciti da budu golmani linijasi ,onda se bolje ostavite posla.Kako vam nije jasno da sve golove u ovom prvenstvu dobijamo iz blizine zbog toga sto nam golman stoji na liniji .Gol protiv Partizana bez obzira dali je rukom ,glavom ili bilo cim golman linijas nema sanse da odbrani.Centarsut putuje pola sata a on stoji na liniji i ceka da stoperi resavaju situaciju.I danas je Mrkusic nakbolji golman Zvezde svih vremena jel je bio treci bek, Nisu nama krivi stoperi nego los rad u mladjim kategorijama.Krilo mozes nauciti da centrira ali golmana da istrci samo u pionirima.Proslavljamo rodjendan a u istoriji smo imali samo dva golmana iz nase skole.rong>

Reply

Leave a Comment