Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „То је фудбал!“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је после утакмице у Новом Саду да су сви могли да виде добар фудбал.

Лоше смо ушли у утакмицу и брзо смо примили два гола. Нисмо, практично, ни дошли себи. Војводина је могла да постигне и трећи гол, али и ми смо имали изгледне шансе да већ у првом делу смањимо резултат и нисмо их искористили. Рекао сам играчима у паузи да ћемо победити ако дамо један гол. Фудбал је звог овога и интересантан. Човек је у једном моменту на дну, а у другом на врху — рекао је Божовић.

Звездин тренер је рекао да не би напустио клупу шампиона Србије ни да се није догодио преокрет.

Не бих отишао ни да смо изгубили, желео сам само да тим речима подигнем мотив играчима — открио је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Goran мар 9, 2017 at 16:58

Samo cepaj Grofe zgazite ih sve,ZVEZDA SAMPION!!!!

Reply
dejo мар 9, 2017 at 13:49

Grofe ako neces da ubacis u Zvezdin tim Zvezdinu djecu onda idi odakle si dosao u Rusiju ili negdje drugo samo ne u Crvenu Zvezdu jer Crvena Zvezda treba da forsira svoju djecu a sto se tice stranih igraca treba da dovode oni koji ce odma podignut kvalitet Crvene Zvezde i ne samo to nego da zaradi od prodaje njihovih dresova znaci u prevodu da se dovode jedan ili dva igraca koja su poznata pa neka i budu pri kraju karijere samo da donesu to sto je potrebno Crvenoj Zvezdi Oscar i Ronaldinjo al prvo treba da se prodaju svi osim Frimponga , Viverios ,Auca uz Oskara i Ronaldinja od Oskara i Ronaldinja bi imala dvostruku dobit uprava Crvene Zvezde pravo zagarantovana bi joj bila Evropa drugo od njih dvojice bi se dosta dresova prodavalo posebno od Ronaldinja neka malo zamisli uprava Crvene Zvezde koliko bi prodaje dresova bilo i koliko bi naroda dolazilo samo zbog Ronaldinja i Oskara pa kakva bi ta Crvena Zvezda bila

Reply
Артиста мар 9, 2017 at 11:19

Битна победа, свака част! Искрено, мислим да је сада много битно пружити подршку тренеру и екипи, најлакше је критиковати. Само напред, биће све у реду.

Reply
pera мар 8, 2017 at 23:12

Treba praviti igru do kraja lige i davati šansu klincima. Ima tu igrača koji mogu da prave razliku na terenu. Napravimo li do leta priču da uvedemo u sistem Milića, Adžića, Ristića, Vujakliju, Račića i Lukovića na zadnjem veznom mislim da možemo da na leto ozbiljno odigramo kvalifikacije. Zvezda mora da više trči od svih ostalih ekipa i da igra sa više igrača od ostalih kako bi imala tempo koji se traži u Evropi.

Reply
dragan bari 1991 мар 8, 2017 at 22:54

Idemooooo grofe gazi boraniju!Dušmani hoće da nas unište i nas prodaju,ali im neće poći za rukom,jer oni ne znaju,na severu svi tvoji sinovi,Zvezdo bez tebe ne mogu živeti!

Reply
maxmilian88 мар 8, 2017 at 22:21

Bravi za Grofa i igrace, pokazali su karakter. Samo napred i puna podrska.

Reply
GORAN мар 8, 2017 at 21:39

IDEMO KA TITULI PODRSKA ZA BOZOVICA I MOMKE

Reply

Leave a Comment