Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ле Талек: Показали смо карактер

Изабраници Миодрага Божовића преокретом су дошли до победе од 2:3 над Војводином. У 50. минуту први гол за црвено-беле постигао је Ле Талек.

На терену је било тешко првих десет минута, после тога смо преузели контролу. И у првом полувремену смо били бољи ривал, иако смо на почетку примили два наивна гола. Није лако вратити се на терен три дана након вечитог дербија и можда је то један од разлога за нешто нервознији почетак утакмице — рекао је Ле Талек.

Карактер који поседују црвено-бели је пресудио исход утакмице.

Били смо офанзивнији, више смо нападали и то се на крају исплатило. Противници су се брзо уморили, посустали су, а ми смо то искористили. Показали смо победнички менталитет који нас краси. На полувремену смо се држали заједно, сталожено смо разговарали у свлачионици и рекли да идемо да преокренемо резултат и победимо. Тако је и било.

У 50. минуту у гужви у противничком шеснаестерцу најбоље се снашао Звездин Француз и левом ногом затресао мрежу.

Заиста ми није битно ко постигне гол, овог пута сам то урадио ја у име екипе, следећи пут ће неко други. Најважније је да смо се после поготка вратили у игру и након тога је све било лакше.

Наредна утакмица Црвену звезду очекује већ за четири дана.

Поново нећемо имати много времена за одмор, али сматрам да нам то није ни потребно. Фантастично се осећамо због победе. Након овакве утакмице једва чекате следећу, да се прикажете у још бољем светлу — поручио је Ле Талек.

Повезане вести

7 comments

dejo мар 9, 2017 at 21:49

Ti Le Talek nisi igrac za Crvenu Zvezdu bolje bi bilo da te nisu dovodili

Reply
Goran мар 9, 2017 at 16:59

Zgazite ih sve!!!

Reply
dejo мар 10, 2017 at 10:06

Gorane da li si ti zadovoljan igrom Crvene Zvezde protiv Partizana pa protiv Vojvodine koja je Crvenoj Zvezdi ocitala lekciju u prvom poluvremenu ,za drugo ti mogu reci da je bila nesto bolja Crvena Zvezda al daleko je to od onih sampionskih generacija Crvene Zvezde kad su igrali u Crvenu Zvezdu igraci iz njene skole ,da skratim Crvenoj Zvezdi je potrebna Privatizacija ako misli da igra jedno od Evropskih takmicenja ps inace sam veliki navijac Crvene Zvezde

Reply
Goran мар 12, 2017 at 14:14

Dejo nisam zadovoljan drugim poluvremenom u derbiju (prvo je bilo solidno odigrano) i prvim poluvremenom u Novom sadu (drugo je bilo ok)…Znam da obe utakmice nisu bile na nivou kakav Zvezda treba da igra ali bitno je da smo ostali neporazeni u obe utakmice i da smo i dalje prvi na tabeli i imamo najvise sansi za novu titulu…I ja sam inace veliki navijac Crvene Zvezde i zelim isto sto i ti da Zvezda zablista kao nekad prije i da nam donosi mnogo pobjeda i radosti…Nisam siguran koliko je privatizacija realna mogucnost u ovom trenutku ma koliko mi to zeljeli ali nadamo se da ce da bude i to jednog dana…Veliki pozdrav!

Reply
zvezda u srcu 032 мар 9, 2017 at 13:24

Kao sto sam i rekao juce,jedan los dan nazolost bas derbi ali bice jos bolje…Napred Zvezdo.

Reply
Milija мар 9, 2017 at 14:23

Naravno sve do sledećeg derbija ćemo da pobeđujemo posle derbija i opet neuspeha imamo da vidimo gde smo nažalost ove utakmice nisu nikakvo merilo niko ne može da me ubedi da u derbiju nismo mogli da šutnemo na gol raspalog groblja a protiv Vojvodine gol za golom ili su to ipak terzine mešatarije upitanju.

Reply
Ivan мар 9, 2017 at 01:07

BRAVO!!!

Reply

Leave a Comment