Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвено-беле дочекују Зрењанинке за крај регуларног дела

Одбојкашице Црвене звезде очекује последње коло регуларног дела, у оквиру ког дочекују екипу МД Зрењанина. Црвено-беле су тренутно друге на табели са бодом више од другопласиране Визуре и неопходна им је победа да би плеј-оф дочекали на другом месту.

МД Зрењанин је на почетку своје друге сезоне у Суперлиги био један од кандидата за испадање, али су са шест победа и 14 бодова обезбедили опстанак. Највећи победу остварили су у 15. колу када су са 3:2 савладали екипу ТЕНТ-а на домаћем терену. У Купу Србије стигли су до осам најбољих, где их је елиминисао суботички НИС Спартак. Најбоља играчица тима који тренира Дејан Деснице је коректор Сара Павловић, која бележи 14 поена по утакмици. Прати је средњи блокер Божица Марковић, а сјајну сезону има и либеро Марија Поповић.

Изабранице Мирјане Мусулин одиграле су још једну одличну партију у прошлом колу и тек у петом сету поражене од водећег Јединства из Старе Пазове. Црвено-беле су имале своје шансе и меч лопте, али нису успеле да заврше утакмицу на прави начин. Тако је прекинута серија од осам победа, а дуел  са тимом из Зрењанина биће прилика да се започне нова серија и на најбољи могући начин заврши регуларни део првенства.

Утакмица у УСЦ ,,Вождовац“ на програму је у петак, 10. марта са почетком у 19.00.

Повезане вести

Leave a Comment