Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Анђелковић: „Не жалите дланове, не жалите руке”

Искусни бек црвено-белих Душан Анђелковић наставио је да одличном игром прави превагу у корист своје екипе по левој страни терена.

У Новом Саду забележио је још једну асистенцију и показао да, када је најтеже, екипа може да рачуна на њега.

Чини ми се да нам је баш оваква победа била потребна, све нас је покренула и донела нам додатно самопоуздање. После вечитог дербија сусрет са Војводином је највећа утакмица у нашем фудбалу. Отишли смо по три бода и, иако је меч био напет, вратили смо се са њима. Велики преокрет који смо успели да остваримо заиста много значи и нама за атмосферу у свлачионици. Показали смо победнички карактер када је било најеже. Примљен гол у последњим минутима вечитог дербија, потом у Новом Саду два гола предности након девет минута игре, заиста нам је психички било јако тешко. Поред свега, у другом полувремену смо приказали доминантну игру, самоуверено смо изашли на терен, постигли три гола и мирно привели утакмицу крају. Имао сам утисак да можемо да дамо још голова, толико сам био сигуран у екипу. Свакако смо приредили велики фудбалски спектакл — рекао је Анђелковић.

Припреме за наредни меч који црвено-бели играју против Јавора увелико су у току.

Чим се утакмица завршила већ смо иза себе оставили појединости и почели да размишљамо о наредним искушењима која нас очекују. Сви смо фокусирани на то да наставимо серију без пораза. Наредна препрека нам је Јавор који је квалитетна екипа, то показује и њихово место на табели. Нису отворили полусезону у најбољој форми, али сигуран сам да ће против нас бити максимално мотивисани. Заиста поштујем сваког противника, али научио сам да гледам само своју екипу. Све зависи од нас, посебно када играмо на Маракани.

У наредних седам кола Црвена звезда ће утакмице играти у Београду.

У ком год граду да играмо подршка наших навијача не изостаје. У Новом Саду су показали колики су нам ветар у леђа, навијали су и код резултата 2:0 истим интензитетом и тиме нам много помогли да преокренемо резултат. Све време смо осећали подршку и најдраже нам је што смо успели да им донесемо победу. Сигуран сам да ће наставити да нам помажу на исти начин, за њих играмо и посвећујемо им све победе. Увек умеју да препознају важан тренутак и да стану иза нас. По томе се Звезда издваја од свих осталих клубова.

„Звезди треба подршка да не буде сама…”

Баш као што каже песма „не жалите дланове, не жалите руке” јер се ни ми се на терену нећемо штедети да донесемо навијачима радост. Против Јавора ћемо се потрудити да прикажемо леп фудбал, да сви који у недељу дођу на Маракану могу да уживају у нашој игри. Небројано пута се показало да управо подршка са трибина може пресудно да утиче на нашу игру и да су навијачи наш највећи покретач — поручио је Анђелковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

HADZI NESO мар 11, 2017 at 10:57

dobro vam jutro redakcio imam jedno pitajne a mislim u pravu sam dali samo srbi mogu da pise sva i svasta a mi navijaci nase zvezde iz diaspore nemamo pravo i svaki nas komentar ceka moderaciu budite ljubazni i odgovoritemi imate moje podatke kvala vam

Reply
dejo мар 10, 2017 at 23:42

Andjelkovicu da li vi gledate kako Barsa igra ,jeste li gledali utakmicu na Kamp Nou sad kad je Barsa prosla PSZ ako ne pokazete na nekoj utakmici Crvene Zvezde nesto kao Barsa onda nemojte da se bavite vise fudbalom

Reply
HADZI NESO мар 11, 2017 at 10:46

izvini dejo nisam saglasan sa tobom 1 primer i moge li svezda da uma takvu ekipu mogda nema ni milion evra u kasu 1 milion i 500miliona nije isto to sam naveo u kupovinu igraca i stvarajne ekipu kao barsa videlismo i sudija sta je radio i sta mu je bio cilj i ti si citao siguransam sudija je vec disfalikovan i vodise postupak protiv nega sta je sudio samo u korist barse samo da se plasira dajle budi pozdravljen delio o nesa tvoga brata zvezdasa

Reply
Dejo мар 10, 2017 at 17:08

Na dva zadnja derbija smo uništili groblje, na tribinama i dlanovima i svemu za razliku od nas po vama se groblje to jest njihovi govnjavi fudbaleri su se pokenjali po vama manikenima.

Reply
cofy ncz мар 10, 2017 at 15:41

Stizu nislije ajde zvezdo samo gazi

Reply
maximilian88 мар 10, 2017 at 15:14

Podrska ne sme izostati. Samo napred Zvezdo!

Reply

Leave a Comment