Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Весић: „Навијачи, извините“

Добио је млади голман црвено-белих прилику да се покаже на утакмицама Купа, и сасвим солидно је одрадио свој део посла све до 74. минута утакмице са Зрењанинцима, када је био неодлучан приликом истрчавања на лопту, противник је био бржи, и младом чувару мреже није преостало ништа друго, него да гол заштити на недозвољен начин. Неком чудном логиком, догодило се да његов прерани одлазак у свлачионицу тргне екипу, која је заиграла доста боље, и на крају уз дозу среће пласира се у четвртфинале.

Нисмо пренели договор из свлачионице на терен. Били смо доста спори у игри, и никако нисмо успевали да разбијемо одбрану гостију. Након мог искључења, које је било сасвим оправдано иако нисам имао намеру да играм руком, моји саиграчи су схватили да је враг однео шалу, и заиграли како умеју. Најважније је да смо се пласирали у следећу рунду, посебно за мене, јер би у супротном био највећи кривац за пораз. Извињавам се свим навијачима због црвеног картона, и трудићу се да ми се убудуће таква грешка не понови – рекао је Милош Весић.

Повезане вести

34 comments

MARKO окт 26, 2011 at 21:21

Tacno se zna koji igraci nisu za Zvezdu…Tu pre svega spadaju sva tri leva beka Reljic, Ignjatijevic, Petkovic, od golmana jedino nisam zadovoljan Vesicem, Mihajlovic je vec dosta izgubio neigrajuci i ne znam zaista u kakvoj je formi ali kada ga budemo videli videcemo da li ima kvalitet da igra za nas. Sto se tice sredine Zvezdin dres ne zasluzuju da nose Savio i Jeremic. Kovacevic takodje ne igra dobro ali videcemo kakav ce biti ako se vrati u formu koju najavljuje, necu nista pricati ni za Vinisiusa koji jos nije odigrao ni jednu utakmicu zbog povrede tako da ni ne znamo kako igra, Borha mnogo preteruje i ako se neuozbilji Robi a i Delije ce izgubiti poverenje i strpljenje. Oba centrafora, znaci Kaludjer i Mezenga realno nemaju blage veze, bez obzira sto je Mezenga davao golove Ventspilsu realno nema kvalitet za nas i tacka. Sve u svemu kad se sabere i oduzme ostaje nam vrlo mali broj igraca koji zasluzeno moze da nosi dres naseg kluba a to su Bajkovic(najjaci ludak), Adi(najbolji stoper lige), Filip Stojkovic(zato sto je nase dete i ima potencijal), Mijailovic(zato sto je nase dete i buducnost kluba), Dimitrijevic, Lazovic, Evandro i Kadu (ako nastavi ovako i ako ponovo ne ispadne iz forme)…Mi nemamo napadaca i nije nam potreban jedan napadac u januaru nego najmanje 2, i uz to barem 2 leva beka jer sva tri sto imamo nisu ni za Sopot, jedan ili dva stopera, jedan u sredini ili dva i jedan po levoj strani…Mnogooooo toga nam fali i treba dovesti perspektivne igrace, muka mi je od neafirmisanih stranaca koje niko nece i koji dolaze van forme. Imamo jednu od boljih skola fudbala u Evropi, pogledajte samo koje smo igrace proizveli u 21.veku i pre a i Gazprom daje neke pare za tu skolu a mi se okrecemo Radovim igracima a pare od prodaje uzima Stojic u vecim kolicinama. Neka se dovodi iz Kragujevca, OFK-e i Rada ono sto nemamo kod nas ali moramo i neke nase igrace da iskoristimo iz omladinske skole, jer su oni jos u petlicima naucili kako se nosi Zvezidn dres !!!

Reply
MARKO окт 26, 2011 at 21:29

Igrace koje nisam spomenuo su na granici izmedju dobrih i losih igraca !

Reply
van basten окт 26, 2011 at 22:50

apsolutno si u pravu.analiza na mestu.ja pricam mesecima da nemamo napadace,pazi zvezda nema golgetera.sto se tice levog beka,mikic je odigrao nekoliko dobrih utakmica na toj poziciji prosle sezone,a na desno treba ubaciti tog stojkovica.jel ninkov bio bolji od njega kad je dosao u zvezdu,pa nije a sad kukamo za njim.znaci ubaciti omladince, promeniti pozicije u timu nekima i obavezno nove napadace,ali bez stojica i slicnih.

Reply
Realan окт 27, 2011 at 07:16

Da li stvarno mislite da su svi nasi omladinci super talentovani i da prave razliku,pa nismo mi Arsenal.

Reply
aaa окт 27, 2011 at 09:21

Koliko Borha znaci timu ,videlo se protiv Banata,i ne samo protiv Banata,nego i protiv svih ostalih timove gde on nije igrao . Jednostavno on je jedna od glavnih karika u Robijevom timu,i Robi ima mnogo,ali mnogo poverenja u njega . Slazem se da ne pruza mozda najbolje partije,ali ,bili ste vi pruzali kad bi imali na levom beku „mocnog ,vunderkida“ SR16 i nadrkanog Petkovica? Kada je imao krstenog beka(citaj: Ninkova) ,videlo se kako je igrao .
Kad se oporavi Pacheko,jednostavno Borha mora da se pomeri ,e sad,na desno krilo nemoze ,zato sto je tu mladi Lazovic,koji treba sve vise i vise da dobije sansu ,medjutim,Lazovic je bese igrao sredinu terena prosle polusezone ? E pa verovatno ce Robi tu da ga pomeri ,a DImitrijevica ili Kovacevica poslati na klupu ,ako sto pre ne poprave svoju formu . Dakle :

Ovako ocekujem kad se vrati Vini
—-Pacheco———Mezenga(Andrija)—-Borha

———–Evandro————Lazovic————-

————–Kovacevic(Dimitrjievic)———

Reply
MARKO окт 29, 2011 at 02:10

Ti omladinci su cak talentovaniji od Partizanovih igraca i imaju vise osvojenih titula u mladjim kategorijama !!!!!

Reply
Nemanja окт 26, 2011 at 19:55

Slazem se sa Robijem da vecina igraca nije za Zvezdu,ali zasto onda potencira takav stil igre zasta su mu potrebni igraci na nivou Lazovica ( koji svremena na vreme odigra po neku utakmicu gde ga ne vidim,ali mlad je i mislim da tek treba da napreduje .takavj je igrac da jednim potezom moze da resi utakmicu) ,Evandro ( koji moze mnogo bolje ) Adi ( borac ) ,dakle cak i bolji igraci od ovih.Znamo da se nema para,ali tu vec treba onda da postoje pravi ljudi,koji znaju posao,da se otkrije talenat,kupe pravog igraca.Jer kada bi rekli kako nema para za dobre igrace zasto onda da manji,siromasni klubovi uopste igraju fudbal ??? …tu se vidi nesposobnost uprave koja je tu vec duze vreme…sa druge strane kaznjavaju se igraci zbog ,,nezalaganja,,ja bi pre rekao zbog ne znanja…i prosle godine je bila ista prica…za promasen transfer,nas pokusavaju da obmane kako se ne zalazu ,i onda kazne.Sto se tice Robija,iskreno nemam poverenja u njega…vec nekoliko puta na taktickom planu ,ako je na drugoj strani bio neki iskusan trener gubili smo,ili igrali nereseno…forsira se stil igre,koji barsa igra,i ko joss ?…i arsenal to pokusava,ali vidim dokle su dosli…dakle za takvo savrsenstvo trebaju nam iniesta i cavi…uprava nije dovela nikog od zelja Robija,sem Cave,za koga je sad izjavio Robi kako nije igrao cele prosle sezone ,tu je problem…pa sta mu onda dodje nasa Zvezda ,mesto za razigravanje…isto je i sa kovacevicem i petkovicem,dovedenih od strane uprave…Muslin je lepo rekao,primer…ako se namerava prodaja Lazovica,ne trazi se zamena kad se proda vec pre prodaje i to adekvatna i proverena…a ne proda se Tosic ,dovede Petkovic i onda se hvataju za glavu…za tog istog Petkovica,Adzic je izjavio kako je sjajan igracc,koji voli Zvezdu i da ce biti adekvatna zamena…tu su jos mnogi drugi,ali dosta sam pisaoo..

Reply
Iron окт 27, 2011 at 08:06

A šta da potencira? Kosanović stil? Duga napred pa šta bude? navala da garantuje 0:0? Igramo sa ovim što imamo, ti su najbolji, bolje nemamo. Robi zna posao i meni se dopada.

Reply
Nemanja окт 27, 2011 at 17:58

Treba da se potencira nesto sto donosi rezultate ,a odnosi se i na igru. Mozes ti da stavis i 5 igraca u napad,ali ako nemas prave igrace dzaba ti.Sa Muslinom stub ekipe je bila odbrana ,ali bez obzira na to davali smo vise golova nego sad sto igramo ,,napadacki fudbal,,(naravno imali smo tada bolje igrace) ali ne mozes da trazis od cave,borhe ,kaludjerovica nesto za sta se vidi iz neba da nisu sposobni. Ja bih voleo da ovakvom igrom od pocetka sezone mi dobijemo svaku utakmicu u zadnjem minutu,ali ne verujem da ce sreca toliko da nas prati.Stavise moze mnogo da nam se obije o glavu,jer svi znaju gde smo ranjivi,iz utakmice u utakmicu to se ne menja,i dalje se javljaju greske,ta rupa u igri nekad celo poluvreme ,nekad i vise…nadamo se potezu lazovica ,kadua…ako treba da se stresiram,stresiracu se do kraja zbog Zvezde koju najvise volim,ali stvarno ne verujem da ovako kako se sad radi u Zvezdi moze nesto da krene na bolje.

Reply
Alex Krycek окт 26, 2011 at 19:38

A mica…vidi se da mu je zao :/

Reply
Mladjen окт 26, 2011 at 18:57

Sledi nam serija najtezih utakmica u prvenstvu a mi se patimo sa drugoligasem….to me plasi…ali opet nadam se da gresim.

Reply
Vladimir окт 26, 2011 at 19:05

Vazne utakmice su uvek teske protiv nizeligasa

Reply
lukank окт 26, 2011 at 18:23

eh kako partizan igra, u prvih deset min 2 gola protiv metalca, nama protiv banata treba 100 min da bi dali ,. iz penala/ 🙁

Reply
Markopilja окт 26, 2011 at 18:33

Partizan igra protiv svoje filijale, koju mi ne premiramo da pobede doticne 🙂

Reply
Ryber Palunko окт 26, 2011 at 17:35

Svaki dan da pogledaš kakvu si glupost napravio. Ti i ostali golmani više obratite pažnju na svoj peterac, a manje na centar.Tamo igrač ruši, a ne ti! Primio si se, jer ti je tokom meča takvo nešto jednom pošlo za rukom. Pamet u glavu momak, ovo nije cirkus, već… pa valjda znaš gdje si došao.

Reply
Awax окт 26, 2011 at 16:56

Nemas za sta da se izvinjavas,spasio si kontru Banata,a i pritom su igraci poceli bolje da igraju sa igracem manje,samo tako nastavi p.s i ne moras vise da dobijas crvene 😀

Reply
Stevan R. окт 26, 2011 at 16:55

Nisi ti toliko kriv! Realno je da nam fale Tosic i Ninkov (ja sam zadovoljan Stojkovicem samo mu fali jos iskustvo) Bila bi to druga prica! Istakao bi i da igraci donose pogresne odluke(kad treba da je sutne on doda i obrnuto).
Necu da pobedimo Banat sa bele tacke(iako je zaista i bio penal) i to u 96 minutu!!!

Reply
markomic окт 26, 2011 at 16:48

ajmo konacno da rascistimo sta treba. za zvezdu mora da se gine UVEK
http://www.mozzartsport.com/vesti/7861/prosinecki–pojedinci-nisu-za-zvezdu/

Reply
ChargerNS окт 26, 2011 at 16:32

Mnogo je i jedan Vesić na Marakani a mi ih imamo dvojicu!

Reply
Milojko окт 26, 2011 at 16:41

Suvise crno mislis i pises dodaj malo vedrine u tvoje pero

Reply
Ryber Palunko окт 26, 2011 at 17:30

Recimo; dobro je, zamislite da su umjesto dva, tri Vesića!?

Reply
ChargerNS окт 26, 2011 at 18:36

Video si sve sinoć, bar se nadm. Ukoliko nisi video, videćeš sve u narednih par kola. Ja nisam pesimista, Ja sam REALISTA!

Reply
Теша_Делија!!! окт 26, 2011 at 23:04

Ti si bre saban. Kako ne kapiras da mi te ljude ne mozemo da sklonimo iz Zvezde, jer je Zvezda vlasnistvo drzave, sto automatski povlaci da se neki ljudi motaju po klubu. Dok se ne privatizujemo, ili dok se ne dogodi neka revolucija u drzavi mozemo samo da bodrimo Zvezdu i da bar mi opravdamo nasu reputaciju, ako klub ne moze.

Reply
MarkoFCRS окт 26, 2011 at 16:19

Jeste vi pogledali snimak? Svaka čast dečku što se izvinuo, ali zaista je bio kriv… Napravio je nepromišljen potez, da je ostao u svom šesnaestercu, Banat gotovo sigurno nebi postigao gol iz te akcije, jer igrač koji je bio najbliži lopti, imao je 2 naša igrača odmah iza sebe…

Reply
Raka Delija окт 26, 2011 at 16:14 Reply
Milan окт 26, 2011 at 15:55

Ti si zvezdin cetnik MILOSE …..Miloseeeeee!

Reply
milos окт 26, 2011 at 15:51

Ja mislio Goran Vesic, reko sta je ovo:)!?

Reply
Nedjo Pljevlja окт 26, 2011 at 15:47

Jeste, Asamoa – „zrtvovao sebe radi ekipe“, ali kaze – nije namerno…:)))))))))) i „trudice se da mu se to vise ne ponovi“…:)))))))))

Reply
Djolle окт 26, 2011 at 15:35

Kao Suarez na SP-u protiv Gane ili kao ona fora kada u košarci Kari dobije tehničku namerno da trgne igrače i zaštiti ih od sudija. I uvek se dobro završi. Samo napred.

Reply
Dark окт 26, 2011 at 15:26

Ma opusteno! Navikli smo mi na stres. 🙂

Reply
Asamoa окт 26, 2011 at 15:16

Nemas se sta izvinjavati, ti si tu heroj, kao recimo Suarez u cetvrtfinalu svjetskog, jer da nisi igrao rukom, mi bismo dobili gol i izgubili, i ja ti cestitam jer si zrtvovao sebe radi ekipe!

Reply
sone окт 26, 2011 at 15:02

Na greskama se uci mali, glavu gore imas potencijala bice nesto od tebe!!!

Reply
Vuk окт 26, 2011 at 20:34

U Zvezdi ne verujem da moze uspeti mnogo!Imamo Bajkovica,njega ce zameniti Kirovski,Kirovskog Dmitrovic,…

Reply

Leave a Comment