Moja Crvena Zvezda
?>
Важно Најновије Остало Стрељаштво

Први наступ Теодоре Симић на ЕП

Стрелци Црвене звезде остварили су одличне резултате на Европском првенству ваздушним оружјем које се одржавало у подножју словеначке планине Похорје.

Домаћин такмичења је Марибор, а одржава се у за спортске догађаје нетипичним објектима – хотелима, неколико километара удаљеним од центра града.

Стрељачки клуб Црвена звезда имао је чак три своја стрелца у тимовима који представљају Србију. У сениорским категоријама, Зорана Аруновић, у пратњи свог тренера Јелене Аруновић, остварила је сјајне резултате освојивши три златне медаље, уз нови светски рекорд финала. Миленко Себић ваздушном пушком, у пратњи Себић Алине, освојио је сребрну медаљу у екипној конкуренцији.

У јуниорској категорији наступила је Симић Теодора гађањем из ваздушног пиштоља. Подршку јој је пружила тренер Ивана Манојловић. Ово је Теодорин први наступ на Првенству Европе.

Јуниорке су пиштољем освојиле екипно 16. место. Појединачно је најуспешнија била Јелена Тодоровић на 41. позицији, Катарина Марицки је била 47, а Теодора Симић 65. Трема је учинила своје. После изласка са ватрене линије нису биле задовољне остварењима. Пала је и понека суза. Ипак, за велико разочарење нема места, јер време ради за њих.

Текст на сајту СД

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x