Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Плавшић: Да наставимо до титуле

Одличну форму која га краси од почетка пролећног дела шампионата Срђан Плавшић показао је и на утакмици против Јавора.

Добру игру Звездин крилни нападач крунисао је поготком у 47. минуту меча.

Ова победа много значи екипи за самопоуздање пред наредне мечеве. Одиграли смо добру утакмицу, поново је друго полувреме било боље, али сматрам да смо се и у првом добро показали. На време смо постигли гол, отворили утакмицу како треба и после тога је све било рутински. Имали смо контролу током целог меча и били бољи ривал на терену — рекао је Плавшић.

Десна страна коју су чинили Петковић и Плавшић одлично је функционисала на мечу пртив Јавора.

Генерално се добро разумем са Петковићем, одлично сарађујем са њим и на тренинзима и то није ништа ново. Надам се да ћемо наставити у истом ритму. Много ми значе гол и добра партија, а надам се да је ово само једна у низу.

Плавшић сматра да је резултат могао да буде и убедљивији.

Сматрам да сам и лично био бољи у другом делу игре. Док нисмо постигли први гол више смо ишли на центаршутеве. После Кангиног поготка мислим да смо били много бољи, имали смо и већи посед и све што је шеф тражио од нас смо испунили. Имали смо доста стопостотних шанси и тиме заиста треба да будемо задовољни, али ипак мислим да смо у неким ситуацијама били мирнији и гол разлика би била већа. Најважнија су три бода, а ни резултат 3:0 није лош. Окрећемо се новој утакмици и наредном противнику, надам се да ћемо побеђивати као и до сада — поручио је Плавшић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

dejo мар 13, 2017 at 23:47

Plavsicu svaka tebi cast sto pruzas u Super ligi Srbije al tanak si za Evropska takmicenja ,zelim ti da otidjes iz Crvene Zvezde sada na ljeto Plavsicu iz Crvene Zvezde u neku inostranu ligu pa da uzme neki novac od tebe Plavsicu Crvena Zvezda

Reply
Ivan мар 13, 2017 at 19:38

Pobedite u derbiju važnija nam je pobeda u derbiju kao ona 2015 u derbiju protiv groblja za ono se živi a evo pobede sa terzinim mešetarenjem nas iskrene navijače ne interesuju.

Reply
Србин са Космета мар 13, 2017 at 23:02

не лупај за намештање,по твом мишљењу и воша нас је пустила?
Плавшић је уз Манојловића у најбољој форми

Reply
dejo мар 13, 2017 at 23:42

Zasto se Plavsic ne vidi kad igramo Evropske utamice znam da se te puno stariji od mene al mi se cini da je Plavsic nejak u duelima kad se igraju Evropske kvalifikacije ,sto se tice Manojlovica ja da sam u klubu bi sigurno vec sada produzio ugovor sa njim na pet godina uz jaku platu da mu bude vazda redovna jer on zasluzuje da ostane toliko u Crvenoj Zvezdi mislim da moze da bude bolji cak i predhodnika nekih ne volim da baratam prezimenima Srbine sa Kosmeta

Reply
Filip мар 14, 2017 at 10:42

Ne nije pustila videćeš sad uskoro ćeš čuti šta se dogodilo na poluvremenu sa Vojvodinom šta je trener vojvodine rekao igračima, videli smo na dva zadnja derbija kako ovi slepci pobeđuju!

Reply
Rajičić мар 14, 2017 at 10:49

Da se tom Grofu ne pomaže van terena u lažnoj ligi, videlo bi se sve. Glumi zvezdaša, a igrao pola sezone u Zvezdi epizodu.

Reply

Leave a Comment