Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: У недељу сви као један!

Тренер Дејан Радоњић на конференцији после победе над екипом Будућности имао поруку за све навијаче црвено-белих:

Инсистирам да се да се у недељу у ‘Пиониру’ види права Звезда, на свим местима, а не само на терену. Морамо да се ‘стиснемо’ у овом тренутку, сви – рекао тренер Црвене звезде мтс.

На конференцији за медије након завршетка регуларног дела сезоне, тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић говорио о овој победи, али много више о ономе што чека црвено-беле у предстојећем периоду.

Очекивано тежак меч, из више разлога. Прво, играли смо против Будућности која има квалитет и огромно искуство. Били смо свесни да ће доћи мотивисани због важности меча. Било је тешко и због свих присутних околности, које нас оптерећују већ дуже време, па смо приморани да одређеним моментима прилагођавамо неке ствари. То није лако и посебно није лако у тренутку у којем се ми налазимо. Враћају се играчи из повреде, враћамо их у ритам, на све то би требало да се сви заједно вратимо на неки ниво и степен уиграности, уз непрестано мењање позиција на два-три дана. Ситуација је комплексна.

Екипа већ у среду путује за Милано, а након тога следи изузетно тешка серија: Будућност у недељу, Олимпијакос, Барселона, Будућност у Подгорици…све у само 7 дана!

Већ сад размишљамо о томе шта нас чека сутра, јер прекосутра путујемо, а дан после тога играмо меч. Ово нам је био 54. меч досад. За разлику од АБА лигаша који су завршили такмичење, као и од тимова који су ушли у плеј-оф, имамо далеко више одиграних мечева. Од неког мање, од неког више, али су оптерећења за нас огромна. Надам се да ћемо успети све да изнесемо… Спремамо се за наредног противника, а тек онда ћемо размишљати о Будућности.

Након тога, тренер црвено-белих је излажући све тешкоће са којима се по први пут, у новом формату ЕЛ, сусреће екипа, имао и поруку за навијаче Црвене звезде:

Оно што свакако није добро је што улазимо и у пети циклус од два евролигашка меча у недељи. Играмо најважније мечеве у сезони у једном циклусу, а сви знате добро колико је тешко. И једини смо у Европи који мора да издржи све то. Једини. Имали смо оптерећења и прошлих сезона, али никад овако. Зато и тражим и инсистирам да се види права Звезда на свим местима у недељу. На свим местима, не само на терену! А, ми ћемо на терену дати све од себе, као и увек кад треба.Морамо сви да се стиснемо као један – рекао је тренер црвено-белих.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

zvezda u srcu 032 мар 15, 2017 at 12:15

Pozdrav za brata deliju iz crne gore jos jedan dokaz da je polutika nemocna pred sportom i CRVENOM ZVEZDOM ona se voli na svim kontinentima i prostorima ex yu…uz ovaku podrsku samo je nebo granica….

Reply
milos rankovic мар 14, 2017 at 13:42

Slazem se sa nasim trenerom ljudi moramo da pomognemo ovim momcima u nedelju znamo stav DELIJA i razumem al ovi momci nisu krivi sto samo preko aba lige mogu u evro ligu ako necu glavne vodje nek dodju drugi momci koji pevaju na svakoj fudbalskoj utakmici makar 1000 njih i onda ce ostali navijaci da navijaju DELIJE pomognite molim vas ovi momci to zasluzuju napred ZVEZDA

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мар 14, 2017 at 13:53

SVI KO JEDAN…PUNA HALA….POZDRAV IZ ZVEZDINE CRNE GORE….SAMPIONI UZ DELIJE HRABROST I BOZIJU POMOC

Reply
dejo мар 14, 2017 at 13:36

Cestitam ti Radonja na pobjedi pravi si pobjednik samo nastavi tako sa kosarkasima Crvene Zvezde u Evro ligi u kosarci ,samo bih rekao jedno da Grof ne umije da vodi fudbalere Crvene Zvezde u Evropi za razliku od tebe Radonja koji si podigao kosarkasi tim Crvene Zvezde ,Radonja Grof mora da gleda utakmice kosarkaskog kluba Crvena Zvezda i da uci od boljih

Reply

Leave a Comment